Maaltijdservice Wieze

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wieze voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Wieze? Via www.maaltijdbutler.be treft u snel en simpel alle services die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of een opwarmmaaltijd die nog even in de microgolf moeten: u maakt zelf de keuze. Nu al voor €5,30 per persoon. Smullen van Pannenkoekenschotel of Zalmfilet, dillesaus, Parijse worteltjes, aardappelpuree? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is een oplossing! Door de maaltijdendienst in Wieze geniet u van smaakvolle maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteLebbeke
RecensieGezond en heel erg lekker
Postcode9280
Maaltijd prijs€6,48
Populaire maaltijdKippenbout in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Wieze

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Wieze. Denk aan grote services als Marley Spoon of Wink. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich uitstekende instellingen en zorginstellingen. Iedere aanbieder levert een eigen menu en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. D.m.v. deze pagina kan u daardoor de leveranciers snel en makkelijk met elkaar vergelijken. Het selecteren van een geschikte dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan ook wat overzichtelijker. Eerst eens proberen? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er voorkeuren zoals bijvoorbeeld zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Wieze? Geen probleem! Steeds meer traiteurs voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daaropvolgend wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Om die reden blijven geur, kleur en smaak gewaarborgd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Maximale versheid
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Eenvoudig op te warmen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wieze. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Normaliter afgehandeld door een plaatselijk restaurant.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Meerdere bezorgers faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor bejaarden. Zodoende koop men moeiteloos praktische of verse producten als koeken en halfvolle vanille yoghurt. Dikwijls zonder bezorgkosten op een vast tijdstip.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Tot in de keuken geleverd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Wieze vergelijken

Liefhebber van een voedzame diepvriesmaaltijd in Wieze? Of heeft u liever vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of zoekt u een instelling met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn flink wat menu’s die kloppen met uw eisen voedingspatroon. Wat te denken van Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen of Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree? Onderstaand treft u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en nabij Lebbeke. Bekijk goed het proefpakket. Bij veel aanbieders is er een proef-mogelijkheid. U kan de lekkerste bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig koolhydraten proeven. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Er is geen sprake van een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wieze voor ouderen lopen zeer uiteen. Het tarief voor een maaltijd wordt samengesteld door bijvoorbeeld de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten is beschikbaar vanaf €5,05.
 • Vriesverse maaltijd als Lasagne Bolognese is er al voor €3,8.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Runderstoofvlees, bloemkool, gekookte aardappelen bestelt u vanaf €6,55.
De gerechten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Groentesoep, een extra salade en om het compleet te maken Karnemelkse bloempap na. Heeft u een laag inkomen? Soms kan u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Lebbeke voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Geliefde bereide maaltijden

 • Varkensprocureur in jus
 • Kip kantonees, rijstmix
 • Spaghetti met broccoli
 • Zalmfilet in roomsaus
 • Stoofpotje rundvlees

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wieze aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Trek eerst na welk soort seniorenmaaltijd matcht met uw voedingspatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de beschikbare maaltijddiensten en maak een keuze. Controleer goed het maaltijd-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De bekende leveranciers geven een voordelig proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bekende dienstverleners.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dan kunt u snel en simpel een nieuwe bestelling doorgeven. In veel gevallen kan dat via telefoon, via de papieren bestellijst of online. De kant-en-klaar maaltijden worden veelal geleverd aan huis door een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met plusminus 30 maaltijden. In het aanbod van diepvries hebt u de keuze uit 70 – 150 vaste menu’s. Bij tafeltje dekje is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Meer en meer is zelf uw menu samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijd-verzorgers hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Zoals bijv. Kalkoengeschnetzeltes arrabiatasaus. Romanescomix. Volkoren macaroni en Tomatensoep met balletjes. Zo ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw bezorger.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd wanneer men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van een speciale menukaart kunt u wekelijks zelf – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden in de regel door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: elke week 2 keer. Binnen het vriesverse segment maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een voedzame maaltijd bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is essentieel. Sommige bejaarden of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan natriumarm, gemalen, lactosevrij, glutenvrij of misschien eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Wieze. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij een situatie als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit