Maaltijdservice Hofstade

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hofstade voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Hofstade? D.m.v. maaltijdbutler.be vergelijkt u snel en simpel alle organisaties die aan huis leveren. Maaltijden warm bezorgd, of microgolf-maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: de mogelijkheden zijn enorm. Verkrijgbaar vanaf €5,60 per gerecht. Flink uitpakken met Varkensfilet in jus of Varkensslavink met vleesjus, gekookte aardappelen, doperwten? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er kan meer dan u denkt! D.m.v. de maaltijddienst in Hofstade hebt u toegang tot ambachtelijke maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteAalst
BeoordelingBen weer zelfstandig
Postcode9308
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,52
Meest gekozen maaltijdNaturel-pannenkoek

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Hofstade

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de omgeving van Hofstade. We hebben het over grote firma’s als Colruyt en Colruyt. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij allerlei instellingen en restaurants. Ieder bedrijf wordt bestempeld door een eigen menu en bestel- en bezorgmogelijkheden. Dankzij www.maaltijdbutler.be kan u daarom de aanbieders snel en makkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Een keuze maken voor een geschikte service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve leuker en makkelijker. Zijn er meerdere opties? Kijk dan eerst naar een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u te maken met menu-voorkeuren zoals lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Hofstade? Geen probleem! Een groot aantal traiteurs en cateraars zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens worden ze gekoeld naar onder 5⁰C. Hierdoor blijven voedingsstoffen en smaak intact. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur blijven gewaarborgd. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hofstade. Perfect voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Veelvuldig geïnitieerd door een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende bedrijven hanteren ook een handige boodschappendienst voor chronisch zieken. Daarmee haalt men eenvoudig verse of handige boodschappen als desem meergranen of afbak kaas mais broodjes. In algemene zin gratis bezorgd op een vast tijdstip.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Tot in de keuken geleverd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Hofstade vergelijken

Houdt u van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Hofstade? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u een leverancier gericht op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden diverse opties die rijmen met uw gesteldheid en diëten/allergieën. Neem nu Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen of Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus? Op maaltijdbutler.be vergelijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Aalst. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Gewoonlijk kunnen ouderen via een proefbox de lekkerste bereide gerechten met min. 200 gram groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen testen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. U zit niet vast aan een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hofstade voor ouderen variëren nogal. De prijs heeft te maken met factoren als de aanbieder, herkomst ingrediënten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen bestelt u vanaf €4,5.
 • Een vriesverse maaltijd als Groentesoep Met Balletjes kan je kopen vanaf €3,55.
 • De daghap voor ouderen als Kibbeling in dillesaus, babyworteltjes en aardappelpuree is er al vanaf €7,3.
Het diner kan uitgebreid worden. Bestel ook Minosoep, een lekker bijgerecht en om het compleet te maken Baba au rhum na. Heeft u moeite met de financiën? Doorgaans kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Aalst voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Populaire bereide maaltijden

 • Erwtensoep met rookworst
 • Gemengde groenteschotel
 • Nasi Indisch rundvlees
 • Verse komkommersalade
 • Venkelsoep met dille

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hofstade bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Stel eerst vast wat voor categorie maaltijdservice klopt met uw eisen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de beschikbare bezorgdiensten en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst het assortiment, op welke manieren u kunt bestellen, en recensies van andere klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire maaltijdservices geven een goedkoop of gratis proefpakket. Typische acties zijn 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Daardoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met geschikte leveranciers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Bevalt het proefpakket? Gelukkig, nu kunt u zonder problemen nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls doet u dat via telefoon, via de papieren bestellijst of via internet. De seniorenmaaltijden worden meestal thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met circa 30 gerechten. In het aanbod van diepvries kunt u meestal kiezen uit 90+ blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is zelf uw menu samenstellen ook een optie.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Spinazie a la creme of Procureur lapje met prei a la crème en aardappel. Daardoor zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Middels de menulijsten kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of op papier – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De verse maaltijden worden in de regel door een lokale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Koelvers: om de 3 dagen. Bij vriesvers is dat elke 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een verse maaltijd bevordert uw algehele gesteldheid. Een dagverse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel ouderen of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Mede daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, natriumarm en ook vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Hofstade. Is er sprake van een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst wanneer er sprake is van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit