Maaltijdservice Herdersem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Herdersem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Herdersem? Met behulp van deze pagina vindt u eenvoudig alle bezorgers in de buurt! Tafeltje dekje, of een dagvers maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u kunt alle kanten op. Verkrijgbaar vanaf €4,45 per maaltijd. Genieten van Varkenslapje in champignonsaus en Kipfilet in saus? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is een oplossing! Door de maaltijdendienst in Herdersem ontvangt u smaakvolle maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteAalst
RecensieOok vegatarisch en vis
Postcode9310
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,54
Vaak bestelde maaltijdHutspot, rundvlees

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Herdersem

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de regio van Herdersem. Bijvoorbeeld veel gekozen bezorgers als Yumbel of Delimeal. Maar ook in de buurt zien we allerlei initiatieven en slagerijen. Iedere organisatie wordt gekenmerkt door z’n eigen menu en bestelvoorwaarden. Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker kan u de leveranciers rustig naast elkaar bekijken. Het kiezen van een geschikte verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor wat minder gecompliceerd. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Spelen er speciale voorkeuren zoals bijvoorbeeld eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Herdersem? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een groot aantal traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Daardoor blijven smaak en voedingswaarden in topconditie. Het is 1 week houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Continue bestellingen plaatsen is hier niet aan de orde.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Gezond en lekker
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Herdersem. Perfect voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaal gedaan door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Vanuit de pan op het bord
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Een aantal services faciliteren daarnaast een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Op die manier krijgt u direct broodnodige boodschappen als snoep of palingworst. Meestal kosteloos bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Op een vast moment in de week
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Herdersem vergelijken

Liefhebber van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Herdersem? Of heeft u liever een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of houdt u juist van een bedrijf gericht op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit vele opwarmmaaltijden die aansluiten bij uw wensenlijstje en eventuele voedingsvoorschrift. Wat te denken van Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel of Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen? Onderstaand treft u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de streek Aalst. Bestel eerst eens een proefpakket. Dikwijls kunt een voor een lage prijs complete bereide gerechten met veel groenten en weinig zout beoordelen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Er geldt geen vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Herdersem voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die wordt gerekend is afhankelijk van zaken als de leverancier, het aanbod in gerechten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel is beschikbaar vanaf €4,9.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst kunt u al laten bezorgen vanaf €4,5.
 • Een warme daghap voor senioren als Spareribs, gebakken wedges, broccoli wordt al bezorgd vanaf €6,2.
De avondmaaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Spinaziesoep, een gezonde salade en een dessert als Fruit als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? Wellicht kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Aalst voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Boerenkool, rundergehakt
 • Tomatensoep met prei vg
 • Kruudmoes met gortepap
 • Rundergehaktbal in jus
 • Wokgroenten teriyaki

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Herdersem regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Trek eerst na welk type bezorgmaaltijd klopt met uw eetpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Check vooral het aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de verstrekkers hebben een extra goedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bekende dienstverleners.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kan men eenvoudignog een bestelling doen. Bij veel aanbieders kan dit via een speciaal telefoonnummer, door maaltijden aan te kruisen, of met de tablet. De maaltijden voor thuis worden in algemene zin aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ruwweg 25 menu’s. Als we het hebben over diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 100+ blijvende gerechten. Bij de tafeltje dekje service is er sprake van een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf ingrediënten combineren een mogelijkheid.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijd-verzorgers voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Denk aan Zalm in dillesaus of Kalkoenfilet in jus, spinazie a la crème en gekookte aardappelen. Hiermee kan iedereen genieten van thuismaaltijden voor senioren! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van de unieke menukaart / lijst kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de bezorging?

De seniorenmaaltijden worden meestal door een vaste bezorgdienst op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse assortiment wekelijks. Binnen het vriesverse segment om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een goede maaltijd stimuleert uw vitaliteit en gezondheid. Elke dag een warme schotel is heel belangrijk. Diverse senioren of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. U kunt denken aan natriumarm, zoutarm, glutenvrij, lactosevrij of misschien vegetarisch, koolhydraatarm, veganistisch, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Herdersem. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij bijvoorbeeld coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit