Maaltijdservice Denderbelle

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Denderbelle voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Denderbelle? Dankzij www.maaltijdbutler.be vindt u overzichtelijk alle firma’s die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of een bezorgmaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u kunt alle kanten op. Al beschikbaar vanaf €4,60 per keer. Ouderwets genieten van Spareribs, gebakken wedges, broccoli of Dieet Gentse Waterzooi? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is een oplossing! Via de maaltijddienst in Denderbelle smult u weer van vers bereidde maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteLebbeke
RecensieAltijd in de buurt
Postcode9280
Prijs per gerecht€6,47
Nummer 1-maaltijdWitlof a la creme

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Denderbelle

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in en rondom Denderbelle. Neem bijv. belangrijke leveranciers als Smartmat en 0. Ook in de gemeente zelf ontwikkelen zich tal van initiatieven en speciale eetpunten. Elk bedrijf heeft weer een heel eigen keuken en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Dankzij deze website kan u de services gemakkelijk naast elkaar zetten. Het uitkiezen van een degelijke bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval bepaalde voorkeuren zoals onder andere gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Denderbelle? Er is gelukkig een alternatief. Een aanzienlijk deel van de traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daarna worden deze maaltijden snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven smaak en vitamines onaangeroerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd 200 gram groente
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen razendsnel ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Gezond en lekker
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Denderbelle. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Vaak geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verschillende organisaties hanteren ook een speciale boodschappendienst voor ouderen. Hiermee koop men gelijk belangrijke boodschappen als halvarine en krentenbrood. Dikwijls gratis afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Denderbelle vergelijken

Houdt u van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Denderbelle? Of prefereert u vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of prefereert u een service die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn allerlei mogelijkheden die voldoen aan uw omstandigheden en voedingsadvies. Wat dacht u van Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie of Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes? Aan de hand van deze website bekijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Lebbeke. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. In veel gevallen kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling verse bereide gerechten met verse producten en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken vaak niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Denderbelle voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van bijvoorbeeld de aanbieder, de mate van versheid, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje is verkrijgbaar vanaf €6,15.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes kunt u al bestellen vanaf €3,6.
 • De daghap voor ouderen als Kipfilet is er al vanaf €6.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Tomatensoep, iets te drinken en om het compleet te maken Panna cotta als afsluiter. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan men een subsidie of regeling treffen met de gemeente Lebbeke voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Populaire bereide maaltijden

 • Macaroni-gehakt schotel
 • Asperge beenham schotel
 • Eieromelet in kaassaus
 • Aardappelpannenkoeken
 • Draadjesvlees in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Denderbelle regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Achterhaal eerst wat voor soort kant-en-klaar maaltijd matcht met uw wensenlijstje. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de meest gekozen maaltijdvoorzieningen en maak een keuze. Let goed op het gerechten-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  Het gros van de maaltijdservices bieden een scherp geprijsd proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met voordelige dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kan men direct weer nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans doet u dit door te bellen, via de papieren bestellijst of met de tablet. De maaltijden voor ouderen worden meestal bezorgd middels een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks wisselend assortiment met ruwweg 30 menu’s. Bij diepvries is er een keus te maken uit 75 – 125 vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Meer en meer is zelf uw bord samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijdservices hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Denk aan Hutsepot Met Rookworst En Spek of Penne carbonara. Handig, want zo krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Via de welbekende bestellijst kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De menu’s worden meestal door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Koelvers: elke 3/4 dagen. Het vriesverse aanbod 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Gezond en vers eten is cruciaal voor uw energie en levenslust. Elke dag een warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse senioren of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Om die reden zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het betreft natriumarm, glutenvrij, zoutarm, lactosevrij en niet te vergeten eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Denderbelle. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden als er iets speelt als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit