Maaltijdservice Aalter

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Aalter voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Aalter? Aan de hand van onze tool vergelijkt u probleemloos alle bezorgers die bij u thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of vriesverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: het kan allemaal. Verkrijgbaar vanaf €5,20 p.p. Aan tafel voor Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix of Gehaktschotel, prei à la crème, aardappelpuree, kaas? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Via de maaltijddienst in Aalter smult u weer van voedzame gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteAalter
Waarom bestellen?Telefonische klantenservice
Postcode9880
Maaltijd prijs€6,88
Nummer 1-maaltijdHamlapje in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Aalter

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de omgeving van Aalter. Neem erkende aanbieders als Marley Spoon of Cora. Maar ook lokaal ontstaan er prima organisaties en speciale eetpunten. Elke leverancier biedt een eigen assortiment en bestelvoorwaarden. Door middel van deze website kan u de bezorgers probleemloos naast elkaar zetten. Het uitzoeken van een degelijke service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u bepaalde voorkeuren zoals onder andere lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Aalter? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Flink wat traiteurs voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Vervolgens wordt het eten snel teruggekoeld. Met deze techniek blijven voedingswaarden gewaarborgd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak gaan zo niet verloren. Weken lang goed te houden. Continue bestellingen plaatsen is dus niet noodzakelijk.

 • Maandenlang te bewaren
 • Gezond en lekker
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Aalter. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In veel gevallen geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Meerdere bedrijven faciliteren daarnaast een premium boodschappendienst voor gehandicapten. Daarmee krijgt men gelijk praktische of verse producten als halfvolle kwark en zeewier burger. In algemene zin gratis mee bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Tot in de keuken geleverd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Aalter vergelijken

Houdt u van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Aalter? Of zoekt u gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een service die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden flink wat thuismaaltijden die voldoen aan uw wensenlijstje en menu voorkeuren. Zelf maaltijden online bestellen als Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix of Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree? Via onze vergelijker ontdekt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Aalter. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Meestal kan men voor aantrekkelijke prijzen verse bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder ongezonde toevoegingen proberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken vaak niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Aalter voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs komt tot stand door factoren als de aanbieder, de grootte van de keuken, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Hutsepot Met Rookworst En Spek is verkrijgbaar vanaf €5,15.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree is er al voor €5,5.
 • De daghap voor ouderen als Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli is er al vanaf €6,15.
Een verse maaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Mosterdsoep, extra groenten en niet te vergeten een toetje als Aardbeien ijs achteraf. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Aalter voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Hutspot, rundvlees
 • Zalm in dillesaus
 • Babi ketjap, bami
 • Gekruide speklap
 • Kip in roomsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Aalter regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Check als eerst wat voor soort thuismaaltijd aansluit op uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk professionele maaltijdvoorzieningen en kies een geschikte. Bekijk met name het type maaltijden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  Het gros van de verstrekkers bieden een zeer betaalbaar proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met gespecialiseerde verstrekkers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u direct weer nieuwe gerechten bestellen. Meestal doet u dat door even te bellen, door gerechten in te vullen, of via de iPad. De thuismaaltijden worden vaak bezorgd tot in de keuken via een lokale leverancier in februari 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met om en nabij de 30 menu’s. Bij diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 100+ vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe gebruikt men een vast weekmenu. Bij sommige aanbieders is zelf mixen en combineren ook een optie.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste dienstverleners hanteren een ruim assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Gehaktbal met jus, bloemkool à la crème en gekookte aardappelen en Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree. Zo zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis nadat u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van de welbekende bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de levering?

De verse maaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week bezorgd. In het geval van koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. In het geval van vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Gezond en vers eten draagt bij aan uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is essentieel. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over lactosevrij, gemalen, zoutarm, glutenvrij of wellicht vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Aalter. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden als er iets speelt als coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen & slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente