Maaltijdservice Oostduinkerke

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oostduinkerke voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Oostduinkerke? D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker bekijkt u snel en simpel alle organisaties die maaltijden thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een koelvers gerecht die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: de mogelijkheden zijn enorm. Te bestellen vanaf €3,65 per keer. Ouderwets genieten van Rundergehaktbal met vleesjus, gebakken aardappelen, sperziebonen en Gepaneerde Alaska-koolvis? Maar is zelf koken geen optie meer? Geen probleem! Dankzij de maaltijdendienst in Oostduinkerke krijgt u voedzame gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteKoksijde
RecensieUitgebreid assortiment
Postcode8670
Prijs per gerecht€5,23
Vaak gekozen maaltijdOmelet in champignonsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Oostduinkerke

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de regio van Oostduinkerke. U kunt denken aan landelijke bedrijven als Meal-Story of Cora. Maar ook lokaal kunt u terecht bij prima partijen en slagerijen. Elke leverancier heeft zo een “eigen” menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Aan de hand van onze vergelijker kan u de bedrijven gemakkelijk naast elkaar bekijken. Het kiezen van een degelijke verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Ga dan eerst voor een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van dieetwensen als vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Oostduinkerke? Er is een oplossing! Erg veel traiteurs voor ouderen worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Later wordt het gerecht snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak gewaarborgd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Maximale versheid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak, geur en mineralen blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is geen verplichting.

 • Maandenlang te bewaren
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oostduinkerke. Een redding voor bijv. senioren die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Normaliter georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Maximale versheid
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

De meeste services faciliteren daarnaast een extra boodschappendienst voor chronisch zieken. Hierdoor krijgt men snel verse of handige boodschappen als halfvolle yoghurt of honing. Niet zelden gratis mee bezorgd wanneer u dat wil.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Oostduinkerke vergelijken

Liefhebber van een handige diepvriesmaaltijd in Oostduinkerke? Of geeft u de voorkeur aan een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit talloze maaltijdservices die in lijn zijn met uw omstandigheden en diëten/allergieën. U kunt denken aan Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree of Kip Op Grootmoeders Wijze? Op maaltijdbutler.be bekijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Koksijde. Bekijk goed het proefpakket. In veel gevallen kunt u tegen een zeer scherpe prijs complete bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder conserveringsmiddelentesten. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger. Er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Oostduinkerke voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die u betaalt is afhankelijk van factoren als de maaltijdservice, het productieproces, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus is er al vanaf €4,95.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen is er al voor €4,8.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Gekruide speklap is er al vanaf €6,75.
De avondmaaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Bosintang, een stukje fruit en een dessert als Krentjebrij achteraf. Heeft u moeite met de financiën? Mogelijk kan u dan vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Koksijde voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Stamppot zuurkool
 • Gegrilde paprika
 • Spinaziestamppot
 • Aardappelgratin
 • Runderbouillon

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Oostduinkerke aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Stel eerst vast welke vorm van een opwarmmaaltijd in lijn is met uw eetpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk beschikbare maaltijd-bedrijven en geef de voorkeur door. Check vooral het soort gerechten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De bekende leveranciers verstrekken een zeer betaalbaar proefpakket. U moet dan denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u laagdrempelig kennismaken met geschikte services.

 4. Maaltijden afnemen

  Bevalt het proefpakket? Zo ja, dan kunt u elke dag een nieuwe bestelling doorgeven. Bij veel aanbieders kan dat per telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of met de tablet. Uw bestelling wordt vaak aan huis gebracht via een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks keuzemenu met plusminus 30 maaltijden. Bij diepvries is het assortiment beperkt tot 50 – 100 blijvende maaltijden. Rondom tafeltje dekje krijgt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is zelf ingrediënten combineren een speciale feature.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke aanbieders voorzien in een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsSlavink met champignonroomsaus, sperziebonen en gele rijst en Kippendijstukjes in satésaus, nasi goreng. Zodoende kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met de organisatie waar u klant bent.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, aanbieders hanteren geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat u deze besteld heeft. Door het invullen van de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De seniorenmaaltijden worden meestal door een eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. Vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Gezond en vers eten helpt mee aan uw energie en levenslust. Een verse warme schotel is essentieel. Sommige ouderen of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Mede daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met glutenvrij, zoutarm, natriumarm, lactosevrij en niet te vergeten eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Oostduinkerke. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit