Maaltijdservice Adinkerke

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Adinkerke voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Adinkerke? Met behulp van www.maaltijdbutler.be ontdekt u probleemloos alle services in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of een thuismaaltijd die nog even in de microgolf moeten: het kan allemaal. Dit kan al vanaf €3,75 per gerecht. Smullen van Kipfilet, sperziebonen, gekookte aardappelen en Kersenpannenkoek? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Dankzij de maaltijdendienst in Adinkerke beschikt u over heerlijke gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteDe Panne
Waarom bestellen?Geen doorlopende verplichting
Postcode8660
Gemiddelde menuprijs€5,22
Geliefde maaltijdGepaneerde schnitzel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Adinkerke

We zien meer en meer maaltijdendiensten in Adinkerke. Neem bijv. interessante bezorgers als Ekomenu of Delimeal. Ook in de gemeente zelf zijn er interessante partijen en vrijwilligersorganisaties. Elk bedrijf heeft weer een eigen type maaltijd en procedures rondom bestellen en betaling. Aan de hand van onze vergelijker kunt u dus de bedrijven probleemloos tegen elkaar afzetten. De keuze maken voor een solide verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor wat aangenamer. Zijn er meerdere opties? Begin dan met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Is er sprake van bepaalde wensen als kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Adinkerke? Er is een oplossing! Meer en meer traiteurs voor ouderen worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met de meest verse ingrediënten. Later worden deze maaltijden gekoeld naar onder 5⁰C. Daardoor blijven vitaminen en mineralen onaangeroerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven gewaarborgd. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • Lang houdbaar
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Adinkerke. Perfect voor bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. In veel gevallen verzorgd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

De meeste services beschikken over een premium boodschappendienst voor ouderen. Zodoende bestelt u probleemloos nuttige boodschappen zoals roomboter of achterham. Veelal zonder bezorgkosten op een vooraf gekozen moment.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Adinkerke vergelijken

Incidenteel eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Adinkerke? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse opwarmmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een instelling met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn talloze maaltijdservices die overeenstemmen met uw omstandigheden en eventuele dieet. Neem nu Kervelsoep of Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen? Aan de hand van deze website bekijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de gemeente De Panne. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Gewoonlijk kunt u tegen een zeer scherpe prijs verse bereide gerechten met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden bezorgt door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Zij werken vaak niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Adinkerke voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die wordt gerekend is afhankelijk van zaken als de maaltijdservice, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Linguine Zalm Met Erwten & Courgette kunt u al bestellen vanaf €5,75.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree kan je kopen vanaf €5.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Speklap in jus, rode bietjes en gekookte aardappelen is er al vanaf €7,05.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Roomsoep, een stukje fruit en een toetje als Banana split om het feest compleet te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Wellicht kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente De Panne voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Geliefde bereide maaltijden

 • Stamppot andijvie
 • Zuurkoolstamppot
 • Bruine bonensoep
 • Penne carbonara
 • Alaska-koolvis

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Adinkerke regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Ga eerst na wat voor soort seniorenmaaltijd rijmt met uw situatie. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk beschikbare maaltijd-bedrijven en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst de versheid van ingrediënten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste maaltijd-verzorgers bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U moet dan denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met aantrekkelijke maaltijd-verzorgers.

 4. Maaltijden afnemen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kunt u wekelijks weer nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk is dat mogelijk telefonisch, door maaltijden aan te kruisen, of met de computer. De menu’s worden in algemene zin thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met grofweg 15 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan hebt u de keuze uit 70+ vaste vaste gerechten. Bij de tafeltje dekje service heeft u te maken met een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf gerechten samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Zeker. Landelijke services hebben een ruim assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Kip satésaus, Tjaptjoy en witte rijst of Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel. Daardoor zijn er voor iedereen warme maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw bezorger.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat u een bestelling heeft doorgegeven. Door middel van een handige bestellijst kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden in de regel door een eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden 1 of 2 keer per week. Binnen het vriesverse segment 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een voedzame maaltijd draagt bij aan uw energie en levenslust. Een dagverse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige senioren of gehandicapten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld gemalen, lactosevrij, zoutarm, glutenvrij of juist vegetarisch, koolhydraatarm, veganistisch, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Adinkerke. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal als er iets speelt als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat als slikken & kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit