Maaltijdservice Izenberge

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Izenberge voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Izenberge? Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker doorzoekt u overzichtelijk alle firma’s in de buurt! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of microgolf-maaltijden die nog even in de microgolf moeten: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €5,60. Flink uitpakken met Vegetarische notenburger met vegetarische jus, gebakken aardappelen, bloemkool of Hutspot, rundvlees? Maar gaat het koken u moeilijk? Dat hoeft niet erg te zijn! D.m.v. de maaltijddienst in Izenberge beschikt u over ambachtelijke maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteAlveringem
ReactieProefbox met maaltijden
Postcode8691
Gemiddelde prijs€5,32
Populaire maaltijdZalmfilet in mosterdsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Izenberge

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de regio van Izenberge. Bijvoorbeeld erkende organisaties als Vlotter en Delhaize. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor interessante organisaties en slagerijen. Elke service onderscheidt zich door zijn eigen assortiment en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Geholpen door www.maaltijdbutler.be kunt u de leveranciers eenvoudig op een aantal punten vergelijken. Uitkomen bij een solide verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Begin dan met een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u specifieke wensen als bijv. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Izenberge? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Steeds meer traiteurs voor ouderen passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap worden ze gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Daardoor blijven voedingsstoffen en smaak optimaal behouden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Maximale versheid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Vitamines en mineralen gaan zo niet verloren. Maanden lang op te slaan. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Porties ruim voldoende
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Izenberge. Een goede vervanger voor bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Veelvuldig gedaan door een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

De meeste bezorgers faciliteren daarnaast een premium boodschappendienst voor bejaarden. In dat geval haalt men gelijk de boodschappen zoals cervelaat of palingworst. Veelal gratis bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Izenberge vergelijken

Incidenteel eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Izenberge? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of neigt u meer naar een leverancier gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit een groot aantal bezorgmaaltijden die voldoen aan uw situatie en mogelijke diëten. U kunt denken aan Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree en Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree? Aan de hand van deze website vindt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Alveringem. Let ook goed op het proefpakket. Vaak kunt u extra voordelig de lekkerste bereide gerechten met verse producten en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. U zit niet vast aan een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Izenberge voor ouderen variëren nogal. Het tarief voor een maaltijd is afhankelijk van elementen als het bedrijf, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €5,8.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat is beschikbaar vanaf €3,85.
 • De daghap voor ouderen als Gehaktschijf met appelcompote kunt u al bestellen vanaf €5,85.
Het diner kan men aanvullen met onder andere Misosoep, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als French coffee om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Alveringem voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Geliefde bereide maaltijden

 • Broccoli kaassaus
 • Babi ketjap, bami
 • Zuurkoolstamppot
 • Zalm in roomsaus
 • Burpee Chicken

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Izenberge aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Onderzoek allereerst welke vorm van een maaltijdservice in lijn is met uw gesteldheid. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk professionele aanbieders en bekijk de beschikbaarheid. Let goed op de versheid van ingrediënten, keuze in bezorgdagen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Start met een proefpakket

  De bekende leveranciers hebben een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Daardoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met geschikte leveranciers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? Dan kan men elke dag een nieuwe menulijst invullen. Bij veel aanbieders kan dit door even te bellen, door gerechten in te vullen, of via de iPad. De menu’s worden veelal thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks wisselend assortiment met plusminus 20 menu’s. Bij diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 90+ blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje treft men een vaststaand menu per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf samenstellen een mogelijkheid.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle leveranciers gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als o.a. Blinde vink, bietjes, gekookte aardappelen of Vis in fantasiesaus, rode bietjes, aardappelpuree. Daardoor zijn er voor alle ouderen warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen zodra u deze besteld heeft. Via de unieke menukaart / lijst kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden voor ouderen worden meestal door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: om de 3 dagen. Binnen het vriesverse segment om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een voedzame maaltijd vormt de basis voor uw lichamelijke gezondheid. Een dagverse warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse ouderen of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan zoutarm, glutenvrij, gemalen, lactosevrij en ook vloeibaar, veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Izenberge. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als er iets speelt als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit