Maaltijdservice Leisele

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Leisele voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Leisele? Door middel van maaltijdbutler.be ontdekt u snel en simpel alle services in de buurt! Warme gerechten, of een diepvries maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €3,75 per gerecht. Ouderwets genieten van Gestoofde lamsschouder of Tortellini met gehakt en kaas? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Geen probleem! Door middel van de maaltijddienst in Leisele beschikt u over gezonde maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteAlveringem
ReactieAantrekkelijke prijzen
Postcode8691
Gemiddelde prijs€5,33
Vaak gekozen maaltijdBami goreng

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Leisele

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die bezorgen in Leisele. We hebben het over populaire firma’s als Delhaize en Meal-Story. Ook in deze plaats zelf zien we uitstekende aanbieders en restaurants. Elke optie heeft weer een eigen manier van bereiding en bestelvoorwaarden. Geholpen door onze tool kan u de bezorgers eenvoudig op een rijtje zetten. Een keuze maken voor een solide maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende een stuk gemakkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Profiteer nu van een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Spelen er bepaalde wensen zoals veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Leisele? Er kan meer dan u denkt! Legio traiteurs voor senioren passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Daarna wordt de maaltijd gekoeld naar onder 5⁰C. Om die reden blijven smaak en voedingswaarden ongeschonden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen gaan zo niet verloren. 10 weken lang eetbaar. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Eenvoudig op te warmen
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Leisele. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Vaak georganiseerd door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • 100% vers
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Meerdere bedrijven beschikken over een handige boodschappendienst voor ouderen. Hiermee haalt men direct de boodschappen zoals afbak pistolet meergranen of cola. Meestal gratis afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Alles aan huis bezorgd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Leisele vergelijken

Af en toe profiteren van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Leisele? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse thuismaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder die zich focust op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden talloze opties die aansluiten bij uw omstandigheden en mogelijke diëten. U kunt denken aan Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje of Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree? Op deze pagina vindt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de regio Alveringem. Bestel eerst eens een proefpakket. Vaak kan men voor aantrekkelijke prijzen de lekkerste bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig zout beoordelen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is geen sprake van een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Leisele voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door elementen als de aanbieder, de mate van versheid, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen is beschikbaar vanaf €6,2.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €4,8.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Drumsticks met vleesjus, wilde rijst, witte kool en kerriesaus is beschikbaar vanaf €7.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Rundvleessoep, een gezonde salade en om het compleet te maken Sorbet als nagerecht. Heeft u weinig financiële middelen? Dan kunt u mogelijk een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Alveringem voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Witlof a la creme
 • Stamppot andijvie
 • Gegrilde paprika
 • Bruine bonensoep
 • Chicken Lunges

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Leisele regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Check als eerst welke vorm van een seniorenmaaltijd in lijn is met uw gesteldheid. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk aangesloten bezorgdiensten en selecteer er een. Kijk goed na de voedingswaarden, de bestel en bezorgopties, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de leveranciers stunten met een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met alle maaltijd-verzorgers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Beviel het proefpakket? Vervolgens kunt u eenvoudigweer nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen doet u dit via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menulijst, of via internet. De maaltijden voor senioren worden meestal bezorgd tot in de keuken via een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met gemiddeld 30 menu’s. In het aanbod van diepvries is het assortiment beperkt tot 90+ blijvende gerechten. Rondom tafeltje dekje is er vaak een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Meer en meer is zelf gerechten samenstellen een speciale feature.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, steeds meer dienstverleners hebben een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Zoals bijv. Nasi goreng en Varkenssteak in jus. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw bezorger.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Door het invullen van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de levering?

De gerechten worden in algemene zin door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse assortiment 2 wekelijks. Bij vriesverse maaltijden maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten vormt de basis voor uw lichamelijke gezondheid. Een warme schotel in de avond is heel belangrijk. Veel bejaarden of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met lactosevrij, natriumarm, gemalen, glutenvrij of misschien veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Leisele. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch wanneer er sprake is van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit