Maaltijdservice Mornimont

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Mornimont voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Mornimont? Door gebruik te maken van deze pagina treft u snel en simpel alle leveranciers die bij u thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een bezorgmaaltijd die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. En dat al vanaf €4,40 per maal. Aanschuiven voor Gehakt in jus of Vegastukjes in paddenstoelensaus met koolrabi à la crème en volkoren macaroni? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er kan meer dan u denkt! Door middel van de maaltijddienst in Mornimont geniet u van de lekkerste gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNamen
GemeenteJemeppe-Sur-Sambre
ReactieBestel het voor mijn ouders
Postcode5190
Gemiddelde menuprijs€5,66
Geliefde maaltijdAardappelpuree

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Mornimont

We zien meer en meer maaltijdendiensten in en rondom Mornimont. Denk aan erkende firma’s als HelloFresh of Dienstenthuis.be. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor uitstekende aanbieders en restaurants. Elke aanbieder wordt gekenmerkt door zijn eigen menu en bestelvoorwaarden. Dankzij deze pagina kan u daarom de bezorgdiensten probleemloos naast elkaar bekijken. De keuze maken voor de best passende maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo een beetje makkelijker. Eerst eens proberen? Begin dan met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Is er sprake van voorkeuren zoals bijv. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Mornimont? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met de meest verse ingrediënten. Daarna worden deze producten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak ongeschonden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak, geur en mineralen gaan zo niet verloren. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Gezond en lekker
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Mornimont. Perfect voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. In veel gevallen geregeld via lokale vrijwilligers.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Veel firma’s voorzien in een premium boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zo haalt u probleemloos de supermarktartikelen als koeken en desem meergranen. Veelal gratis mee bezorgd op een vast tijdstip.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Mornimont vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Mornimont? Of bent u meer op zoek naar gezonde en lekkere koelverse maaltijden? Of neigt u meer naar een aanbieder die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit veel verschillende opwarmmaaltijden die voldoen aan uw eisen en eetpatroon. Neem nu Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree of Kip Op Grootmoeders Wijze? Op deze pagina vindt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Jemeppe-Sur-Sambre. Onze tip: begin met een proefpakket. Gewoonlijk kunnen ouderen via een proefbox complete bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig vet uitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden bezorgt door een lokale / regionale bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Mornimont voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die wordt gerekend hangt af van bijvoorbeeld de organisatie, het soort maaltijd, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €4,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus vindt u vaak al vanaf €5,2.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Viergroentenstamppot, gehaktbal wordt al bezorgd vanaf €6,25.
De avondmaaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Tomatensoep, een extra rauwkostsalade en om het compleet te maken Fraises Wilhelmine na. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Jemeppe-Sur-Sambre voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Kippensoep
 • Spareribs, gebakken wedges, broccoli
 • Spinazie à la crème met champignons
 • Kip in kerriesaus, doperwten, rijst
 • Penne pesto, kip, groene groenten

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Mornimont regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Check als eerst wat voor soort opwarmmaaltijd in overeenkomst is met uw eisen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijd-bedrijven en geef de voorkeur door. Let met name op de voedingswaarden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire aanbieders hebben een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U kunt denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Daardoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met goede maaltijdservices.

 4. Een vaste leverdag

  Bevalt het proefpakket? In dat geval kunt u moeiteloos een nieuwe bestelling plaatsen. Meestal doet u dat via de telefoon, door gerechten in te vullen, of met de computer. De thuismaaltijden worden veelal thuisbezorgd middels een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met pakweg 15 maaltijden. In het aanbod van diepvries is er een keus te maken uit 75 – 125 vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is zelf een maaltijd samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste dienstverleners komen u tegemoet met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Kipsaté, babi pangang met sajor bonen en indische rijsttafel en Varkenslapje in jus. Daardoor zijn er voor alle bejaarden warme maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen op het moment dat u een bestelling heeft doorgegeven. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u gemakkelijk – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De gerechten worden in algemene zin door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. Vriesvers: om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd bevordert uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige ouderen of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Hierdoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over natriumarm, zoutarm, lactosevrij, glutenvrij en niet te vergeten koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch, vegetarisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Mornimont. Voor ouderen met een laag inkomen bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch als er iets speelt als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen & slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit