Maaltijdservice Landenne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Landenne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Landenne? D.m.v. deze pagina doorzoekt u snel en simpel alle organisaties die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdservice, of een bezorgmaaltijd die nog even in de microgolf moeten: de mogelijkheden zijn enorm. Verkrijgbaar vanaf €4,40 p.p. Flink uitpakken met Gekookte aardappels of Vegetarische reepjes met champignons, pikante cajunrijst? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Met behulp van de maaltijdendienst in Landenne profiteert u van smaakvolle maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieNamen
GemeenteAndenne
Waarom bestellen?Bespaart me veel tijd
Postcode5300
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,73
Maaltijd-topperChicken Lunges

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Landenne

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die bezorgen in Landenne. U kunt denken aan interessante aanbieders als Delhaize of Yumbel. Maar ook op regionaal niveau ontwikkelen zich uitstekende instanties en restaurants. Iedere optie levert zijn eigen assortiment en bestelvoorwaarden. Middels deze pagina kunt u de firma’s probleemloos op een rijtje zetten. Het kiezen van een goede leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan een stuk eenvoudiger. Zijn er nog twijfels? Begin dan met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er voorkeuren als veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Landenne? Ook dan bent u welkom! Erg veel traiteurs voor bejaarden houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd verse producten. Later wordt het eten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Zo blijven geur, kleur en smaak gewaarborgd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Landenne. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Doorgaans afgehandeld door een plaatselijk restaurant.

 • Direct aanschuiven
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Veel bedrijven beschikken over een extra boodschappendienst voor bejaarden. Zo haalt u direct nuttige boodschappen zoals krentenbrood en katenspek. Niet zelden gratis mee bezorgd wanneer u dat wil.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Landenne vergelijken

Zoekt u een uitstekende diepvriesmaaltijd in Landenne? Of neigt u meer naar gezonde en lekkere koelverse maaltijden? Of houdt u juist van een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit talloze opties die voldoen aan uw wensenlijstje en mogelijke allergieën. Wat te denken van Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree of Kip Op Grootmoeders Wijze? Hieronder vindt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Andenne. Onze tip: begin met een proefpakket. Gewoonlijk is er een proef-mogelijkheid. U kan voedzame bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig vet uitproberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden bezorgd door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Landenne voor ouderen variëren nogal. De prijs die wordt gerekend heeft te maken met aspecten als de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Gentse Waterzooi is er al vanaf €5,85.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree is beschikbaar vanaf €4,5.
 • De daghap voor ouderen als Runderstooflapje met jus, bloemkool met bechamelsaus en gekookte aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €6,2.
Een verse maaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Pindasoep, een gezonde salade en voor de volledigheid een Kwark als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? Soms kan men ondersteuning aanvragen via uw gemeente Andenne voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Populaire bereide maaltijden

 • Pompoensoep
 • Uiensoep
 • Snijbonenstamppot met slavink en jus
 • Andijvie stamppot met een gehaktbal
 • Penne, champignonragout, broccoli

Plaatsen in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Landenne aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Check als eerst wat voor type ouderenmaaltijd past bij uw leefpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de meest gekozen maaltijdservices en bepaal uw voorkeuren. Achterhaal altijd eerst de voedingswaarden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste leveranciers stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Daardoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bekende maaltijdservices.

 4. Bezorgafspraken maken

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u snel en simpel een nieuwe menulijst invullen. Vaak doet u dit via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of email / internet. De maaltijden voor ouderen worden altijd bezorgd middels een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met ruwweg 30 maaltijden. In het aanbod van diepvries kunt u meestal kiezen uit 80+ blijvende menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan krijgt men een vast weekmenu. Meer en meer is zelf ingrediënten combineren een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, heel veel leveranciers hanteren een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als o.a. Ossestaartsoep of Kip, sperziebonen, aardappelpuree. Daardoor zijn er voor alle ouderen warme maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd indien men deze ook zelf besteld heeft. Middels de welbekende bestellijst kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin door uw eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. Vriesvers: elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met verse ingrediënten is cruciaal voor uw algehele gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel ouderen of beperkten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierdoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft zoutarm, natriumarm, gemalen, glutenvrij en ook vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Landenne. Is uw inkomen niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst in het geval van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit