Maaltijdservice Maizeret

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Maizeret voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Maizeret? Via maaltijdbutler.be vindt u probleemloos alle bezorgers in uw regio! Maaltijden warm bezorgd, of een diepvries maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: er is veel mogelijk. Dit kan al vanaf €4,70. Ouderwets genieten van Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree of Spaghetti? Maar gaat het koken u moeilijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Geholpen door de maaltijddienst in Maizeret smult u weer van uitstekende maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteAndenne
ReactieTijdbesparend en lekker
Postcode5300
Gemiddelde menuprijs€5,74
Vaak gekozen maaltijdAppelpannenkoek

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Maizeret

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die actief zijn in Maizeret. U kunt denken aan belangrijke bedrijven als Delhaize of Ekomenu. Maar ook in de buurt zien we uitstekende instellingen en speciale eetpunten. Iedere leverancier hanteert z’n eigen assortiment en bestel- en bezorgmogelijkheden. Via maaltijdbutler.be kunt u derhalve de organisaties overzichtelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het kiezen van een relevante aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo een stuk gemakkelijker. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval maaltijdvoorkeuren als o.a. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Maizeret? Er kan meer dan u denkt! Opvallend veel traiteurs voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Later wordt de maaltijd gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Daardoor blijven smaak en voedingswaarden optimaal behouden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Vol van smaak
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven in goede conditie. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Eenvoudig op te warmen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Maizeret. Ideaal voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In veel gevallen geïnitieerd door een lokale zorginstelling.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Meerdere bezorgers voorzien in een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Daarmee koop u probleemloos verse of handige boodschappen als volle yoghurt of theekoekjes. Vaak gratis mee bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Maizeret vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Maizeret? Of houdt u juist van een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of houdt u juist van een service die zich focust op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er is de keuze uit verscheidene opwarmmaaltijden die matchen met uw voorkeuren en eventuele dieet. Denk maar aan Penne Pesto Kip Wokgroenten en Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij? Op deze pagina ontdekt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de gemeente Andenne. Overweeg ook altijd het proefpakket. Meestal kan men voor aantrekkelijke prijzen complete bereide gerechten met lekker veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Maizeret voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd wordt gevormd door elementen als de aanbieder, het aanbod in gerechten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel is er al voor €5,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €4,4.
 • Een thuisbezorgde daghap als Pasta Venetia kunt u al laten bezorgen vanaf €7,4.
Het eten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Bietensoep, een extra rauwkostsalade en iets lichts zoals Hangop om het feest compleet te maken. Heeft u een laag inkomen? Soms kan men vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Andenne voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Lekkerbekje
 • Kiptajine
 • Beef teriyaki. Tjap tjoy. Gele rijst
 • Spitskoolschotel met aardappelpuree
 • Schnitzel met gebakken aardappels

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Maizeret regelen

 1. Inventariseer wensen

  Trek eerst na wat voor type kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw gesteldheid. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk professionele maaltijdservices en maak een keuze. Let met name op het assortiment, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  De populaire verstrekkers hebben een extra goedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met alle maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kunt u overzichtelijk weer nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker is dat mogelijk via telefoon, met behulp van de menukaart, of met de tablet. De maaltijden voor thuis worden gewoonlijk geleverd aan huis door een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Zodra u kiest voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met pakweg 25 menu’s. Kiest u voor diepvries dan is het aanbod gelimiteerd tot 70 – 150 vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje kiest u voor een daghap, zonder keuze. Soms is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle leveranciers gebruiken een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Denk aan Witlofschotel met ham en kaas of Varkensfiletlapje met vleesjus, gekookte aardappelen, bloemkool. Op die manier ontvangt men altijd goede opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen zodra u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of op papier – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er geleverd?

De microgolf-maaltijden worden in de meeste gevallen door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse assortiment elke 3/4 dagen. Binnen het vriesverse segment om de 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Verse voeding bevordert uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld natriumarm, zoutarm, lactosevrij, glutenvrij of wellicht vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Maizeret. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden wanneer er sprake is van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit