Maaltijdservice Anderlecht

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Anderlecht voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Anderlecht? Middels maaltijdbutler.be bekijkt u moeiteloos alle organisaties die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of een dagvers maaltijd die nog even in de microgolf moeten: u bepaalt het helemaal zelf. Al te verkrijgen vanaf €4,65 per persoon. Aan tafel voor Prei a la creme of Kipfilet in piri piri saus? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is een oplossing! Via de maaltijddienst in Anderlecht krijgt u ambachtelijke maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieBrussel
GemeenteAnderlecht
Waarom bestellen?Meer dan 20 maaltijden per week
Postcode1070
Kosten maaltijd (gemiddeld)€4,99
Maaltijd-topperRundergehaktbal in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Anderlecht

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Anderlecht. U kunt denken aan grote leveranciers als Viangro of Aldi. Maar ook in de buurt bestaan er tal van instellingen en wijkrestaurants. Iedere aanbieder heeft zo een eigen productaanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Middels deze pagina kan u daardoor de bezorgers probleemloos naast elkaar zetten. Het selecteren van een degelijke leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er voorkeuren als onder andere gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Anderlecht? Geen probleem! Flink wat traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Hierna wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven voedingsstoffen en smaak gegarandeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven zo intact. Weken lang goed te houden. Elke week een bezorging is geen verplichting.

 • Lang houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Anderlecht. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In veel gevallen afgehandeld door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Diverse leveranciers hebben ook een praktische boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zo bestelt u probleemloos verse of handige boodschappen als grillworst en halfvolle yoghurt. Gewoonlijk kosteloos afgeleverd tot in de keuken.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Anderlecht vergelijken

Af en toe profiteren van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Anderlecht? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse maaltijden? Of houdt u juist van een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn talloze type aanbieders die in lijn zijn met uw voorkeuren en eetpatroon. Denk maar aan Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree of Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree? Hieronder achterhaalt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de gemeente Anderlecht. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Meestal kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling complete bereide gerechten met verse producten en weinig kunstmatige toevoegingen uittesten. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er geldt geen vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Anderlecht voor ouderen variëren nogal. Het tarief voor een maaltijd wordt gevormd door bijvoorbeeld de maaltijdservice, het aanbod in gerechten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten kunt u al bestellen vanaf €6,3.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Rundstong Madeirasaus Puree bestelt u vanaf €5,2.
 • Een warme daghap voor senioren als Aardappelpuree bestelt u vanaf €6,25.
De maaltijden is niet het enigste: Wat te denken van Koude vruchtensoep, een extra rauwkostsalade en een dessert als Yoghurt om het af te maken. Heeft u moeite met de financiën? Wellicht kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Anderlecht voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Kipfilet
 • Schnitzel met gebakken aardappels
 • Stamppot boerenkool met worst
 • Kip, worteltjes, aardappelpuree
 • Chili con carne, gehakt, rijst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Anderlecht aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Check als eerst welk soort thuismaaltijd in overeenkomst is met uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk professionele aanbieders en geef de voorkeur door. Check vooral de versheid van ingrediënten, de manier van bezorging, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste dienstverleners geven een zeer betaalbaar proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met gespecialiseerde dienstverleners.

 4. Vaste levermomenten

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dan kan men gemakkelijkopnieuw bestellen. Vaak kan dit door te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of online. De maaltijden voor ouderen worden doorgaans thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij de koelverse variant, dan profiteert u van een menukaart met circa 30 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan is er een keus te maken uit 70 – 150 vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje gebruikt men een speciaal dagmenu. Steeds vaker is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke leveranciers gebruiken een ruim assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Drumsticks met vleesjus, wilde rijst, witte kool en kerriesaus en Hamburger, uiensaus, appelmoes, gebakken aardappelen. Zodoende krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Is er een minimale afname?

Nee, aanbieders hanteren geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen als u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door middel van een speciale menukaart kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de levering?

De gerechten worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers: wekelijks. Bij vriesvers: maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Elke dag een warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige bejaarden of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Hierdoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft zoutarm, natriumarm, gemalen, glutenvrij of misschien veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Anderlecht. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij een situatie als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit