Maaltijdservice Sint-Gillis

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint-Gillis voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Gillis? Door middel van www.maaltijdbutler.be ontdekt u moeiteloos alle bezorgers in de buurt! Warm geleverd, of opwarmmaaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u bepaalt het helemaal zelf. Al te verkrijgen vanaf €3,85 per keer. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Omelet champignon met groene kruidensaus, sperziebonen en gekookte aardappelen of Klapstuk met hutspot? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Met behulp van de maaltijdendienst in Sint-Gillis smult u weer van verse gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieBrussel
GemeenteSint-Gillis
Waarom bestellen?Uitgebreid assortiment
Postcode1060
Prijs per maaltijd€4,98
Nummer 1-maaltijdRundergehaktballetjes in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Sint-Gillis

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de regio van Sint-Gillis. Denk aan interessante bezorgers als Vlotter en 0. Echter, ook heel lokaal kunt u terecht bij verschillende organisaties en slagerijen. Iedere aanbieder heeft zo een “eigen” manier van bereiding en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door middel van onze tool kunt u dus de services snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. Het uitkiezen van een geschikte service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Ga dan eerst voor een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van bepaalde wensen als bijvoorbeeld glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Sint-Gillis? Er kan meer dan u denkt! Nogal wat traiteurs voor senioren zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met uitsluitend verse groenten. Daaropvolgend worden ze gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven voedingswaarden optimaal behouden. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. Weken lang goed te houden. Elke week een bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint-Gillis. Ideaal voor bijv. chronisch zieken die het eten niet meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Normaal gedaan door een plaatselijk restaurant.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verschillende aanbieders hanteren ook een praktische boodschappendienst voor gehandicapten. In dat geval haalt men eenvoudig verse of handige boodschappen als palingworst of cola. Niet zelden gratis afgeleverd met de maaltijden.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Sint-Gillis vergelijken

Zoekt u een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Sint-Gillis? Of bent u meer op zoek naar vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden diverse opwarmmaaltijden die matchen met uw voorkeuren en voedingsadvies. Denk maar aan Kip Op Grootmoeders Wijze of Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen? Verderop bekijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Sint-Gillis. Bestel eerst eens een proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen ouderen via een proefbox vers bereidde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig zout testen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Zij werken vaak niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Gillis voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van zaken als de leverancier, het productieproces, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus is verkrijgbaar vanaf €5,2.
 • Een vriesverse maaltijd als Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel is verkrijgbaar vanaf €5,3.
 • Een warme dagschotel als Boeuf stroganoff, witte rijst, rode kool met appel wordt al bezorgd vanaf €5,6.
De recepten is vaak uit te breiden met o.a. Consommé, een lekker bijgerecht en niet te vergeten een toetje als Banaan ijs achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Sint-Gillis voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Macaroni
 • Penne, champignonragout, broccoli
 • Groenteburger, prei, aardappelen
 • Kip tikka massala, basmatirijst
 • Gekruide speklap

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sint-Gillis bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Bedenk eerst wat voor categorie seniorenmaaltijd klopt met uw situatie. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de meest gekozen bezorgdiensten en maak een keuze. Controleer goed het gerechten-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  Het gros van de leveranciers bieden een scherp geprijsd proefpakket. Typische acties zijn 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Daardoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bepaalde verstrekkers.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? Dan kan men overzichtelijk weer nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk doet u dat telefonisch, door de menukaart in te vullen, of met de computer. De maaltijden worden veelal bezorgd middels een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ongeveer 15 maaltijden. Bij diepvries kan men kiezen uit 70+ blijvende maaltijden. Via het tafeltje dekje principe treft men een daghap, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf gerechten samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle leveranciers hanteren een speciale categorie met dieetmaaltijden. Zoals bijv. Eieromelet in kaassaus of Lekkerbekje remouladesaus sperziebonen puree. Daardoor ontvangt men altijd goede kant-en-klaar maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw leverancier.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door middel van de menulijsten kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden in algemene zin door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers is dat om de 3 dagen. Binnen het vriesverse segment om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd vormt het fundament van uw energie en levenslust. Elke dag een warme schotel is heel belangrijk. Veel bejaarden of invaliden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Op basis daarvan faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om gemalen, glutenvrij, zoutarm, natriumarm of juist koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch, veganistisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Sint-Gillis. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit