Maaltijdservice Bioul

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bioul voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Bioul? Door gebruik te maken van deze website doorzoekt u eenvoudig alle bedrijven in uw regio! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of vriesverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. Al te verkrijgen vanaf €4,85 per maal. Smullen van Varkensvlees, champignonsaus, broccoli, aardappelpuree peterselie-bieslook en Varkenssaucijs in jus? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is een oplossing! Dankzij de maaltijdendienst in Bioul krijgt u vers bereidde gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNamen
GemeenteAnhée
ReactieGemakkelijk contact
Postcode5537
Maaltijd prijs€6,67
Maaltijd-topperAsperge beenham schotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Bioul

We zien meer en meer maaltijdendiensten die actief zijn in Bioul. Bijvoorbeeld populaire leveranciers als Traiteur Goossens en Delhaize. Maar ook op regionaal niveau kunt u terecht bij prima leveranciers en verswinkels. Elke aanbieder heeft zo een eigen menu en bestelvoorwaarden. Door middel van deze pagina kan u de firma’s rustig tegen elkaar afzetten. Uitkomen bij de best passende service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er bepaalde voorkeuren zoals gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Bioul? Ook dan bent u welkom! Meer en meer traiteurs en cateraars passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd kakelverse ingrediënten. Daaropvolgend worden de ingrediënten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven structuur en smaak optimaal behouden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis is niet altijd nodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bioul. Vaak toegepast door bijv. ouderenwaarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In veel gevallen verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • 100% vers
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Diverse leveranciers voorzien in een premium boodschappendienst voor ouderen. Daarmee bestelt men zonder moeite verse of handige boodschappen als koffie en falafel burger. Doorgaans zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Bioul vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Bioul? Of heeft u liever de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of geeft u de voorkeur aan een bedrijf gericht op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit een hoop menu’s die voldoen aan uw voorkeuren en eventuele dieet. Zelf maaltijden online bestellen als Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen of Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree? Aan de hand van deze website ontdekt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Anhée. Overweeg ook altijd het proefpakket. Doorgaans is er een proef-mogelijkheid. U kan complete bereide gerechten met dagverse artikelen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen keuren. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. U zit niet vast aan een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bioul voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die u betaalt wordt samengesteld door factoren als de maaltijdservice, de grootte van de keuken, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Boereworst Met Wortelstamppot is beschikbaar vanaf €4,9.
 • Diepvriesmaaltijd als Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen is er al voor €4,2.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Kiprollade tutti frutti met kruidenjus, gekookte aardappelen, sperziebonen is beschikbaar vanaf €7,05.
Een verse maaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Tom yum, een lekker bijgerecht en iets lichts zoals Pistache ijs om het af te maken. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Anhée voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Namen
 • Gemeente: Anhée
 • Centrale postcode: 5537

Beste bereide maaltijden

 • Stamppot andijvie
 • Zuurkoolstamppot
 • Bruine bonensoep
 • Penne carbonara
 • Alaska-koolvis

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bioul regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Achterhaal eerst wat voor type bezorgmaaltijd past bij uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk populaire bezorgservices en maak een keuze. Bekijk met name het type maaltijden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste maaltijdservices bieden een goedkoop of gratis proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met gespecialiseerde leveranciers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Beviel het proefpakket? Mooi, dan kunt u eenvoudigeen nieuwe menulijst invullen. Gewoonlijk kan dit door te bellen, via een menulijst, of met de tablet. De menu’s worden meestal aan huis gebracht via een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met pakweg 20 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan is er een keus te maken uit 70 – 150 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Rondom tafeltje dekje gebruikt men één maaltijd per dag. In steeds meer gevallen is zelf uw bord samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen en Kipstoverij met spekjes en rucolastamppot. Hiermee zijn er voor iedereen warme maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis indien u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van een handige bestellijst kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De maaltijden voor ouderen worden in de regel door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden elke week. In het geval van vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten is van belang voor uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme schotel is essentieel. Diverse senioren of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Om die reden onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over gemalen, zoutarm, natriumarm, lactosevrij en ook koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Bioul. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij bijvoorbeeld coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit