Maaltijdservice Borgerhout

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Borgerhout voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Borgerhout? Dankzij onze tool achterhaalt u gemakkelijk alle aanbieders in uw regio! Warm geleverd, of een dagvers maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €4,65. Genieten van Kalkoenfiletstukjes met champignonroomsaus, rode bietjes en gekookte aardappelen of Kalkoenfilet in jus, spinazie a la crème en gekookte aardappelen? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Geen probleem! Door middel van de maaltijddienst in Borgerhout geniet u van complete maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieAntwerpen
GemeenteAntwerpen
BeoordelingNaar mijn goesting
Postcode2140
Gemiddelde menuprijs€5,66
Populaire maaltijdKruudmoes met gortepap

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Borgerhout

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in Borgerhout. We hebben het over interessante leveranciers als Traiteur Goossens en Foodbag. Echter, ook heel lokaal kunt u terecht bij allerlei aanbieders en slagerijen. Iedere service wordt gekenmerkt door een eigen aanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Met behulp van www.maaltijdbutler.be kan u de leveranciers rustig naast elkaar zetten. Het selecteren van een goede verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat overzichtelijker. Twijfelt u nog? Begin dan met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Spelen er allergieën of dieetwensen als vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Borgerhout? Geen probleem! Veel traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd verse producten. Vervolgens wordt de maaltijd direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Hierdoor blijven voedingsstoffen en smaak in topconditie. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Met verse producten bereid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Structuur en smaak blijven optimaal behouden. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Borgerhout. Perfect voor bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. In veel gevallen gedaan door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Meerdere aanbieders voorzien in een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Op die manier krijgt u moeiteloos belangrijke boodschappen als ontbijtspek en volle yoghurt. Niet zelden zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Borgerhout vergelijken

Zoekt u een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Borgerhout? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden vele opwarmmaaltijden die matchen met uw gesteldheid en mogelijke allergieën. U kunt denken aan Spaghetti Carbonara of Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje? Onderstaand achterhaalt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Antwerpen. Bestel eerst eens een proefpakket. Steeds vaker kunt u tegen een zeer scherpe prijs smaakvolle bereide gerechten met veel groenten en weinig zout keuren. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden bezorgd door uw eigen bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Borgerhout voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht wordt gevormd door o.a. de aanbieder, het productieproces, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen is verkrijgbaar vanaf €4,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kippenworst Spinazie Puree wordt al bezorgd vanaf €4,3.
 • Een daghap aan huis als Omelet champignon met groene kruidensaus, sperziebonen en gekookte aardappelen is beschikbaar vanaf €7,25.
De maaltijden kan men aanvullen met onder andere Miyeok guk, een lekker bijgerecht en een dessert als Tartufo na. Is uw budget niet toereikend? Soms kan u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Antwerpen voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Macaronischotel bolognese
 • Stukjes rundvlees in saus
 • Gehakt in kappertjessaus
 • Boerenkool, rundergehakt
 • Kruudmoes met gortepap

Plekken in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Borgerhout regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Stel eerst vast welke vorm van een opwarmmaaltijd matcht met uw eetpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de meest gekozen leveranciers en maak een keuze. Controleer goed het aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Begin met het proefpakket

  De populaire services stunten met een spotgoedkoop proefpakket. U kunt denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met gespecialiseerde services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Bevalt het proefpakket? Mooi, dan kan men elke dag een nieuwe bestelling plaatsen. Bij veel aanbieders doet u dit via telefoon, door gerechten in te vullen, of online. De maaltijden voor senioren worden niet zelden bezorgd tot in de keuken via een vriendelijke bezorgservice in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst van zo’n 30 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan hebt u de keuze uit 90+ vaste vaste gerechten. Rondom tafeltje dekje is er vaak een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is zelf uw bord samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle aanbieders komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Onder andere Kalkoenfiletstukjes met champignonroomsaus, rode bietjes en gekookte aardappelen en Vegastukjes in pestosaus. Toscaanse groentemix. Cannelloni.. Zodoende kan iedereen gebruik maken van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen zodra u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van de welbekende bestellijst kan men op eigen houtje – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden voor ouderen worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden 1 of 2 keer per week. Vriesvers: om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd is van belang voor uw algehele gesteldheid. De warme schotel is daarbij cruciaal. Veel ouderen of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Op basis daarvan onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over gemalen, glutenvrij, zoutarm, natriumarm of wellicht veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Borgerhout. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij een situatie als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en/of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit