Maaltijdservice Lillo

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lillo voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Lillo? D.m.v. maaltijdbutler.be treft u snel en simpel alle aanbieders die maaltijden thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een dagvers maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: u bepaalt het helemaal zelf. Al te verkrijgen vanaf €4,45 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kebab van kip-, kalkoen- en kalfsvlees, knoflooksaus, patat en Procureurlapje met groenten? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er is een oplossing! Door de maaltijdendienst in Lillo ontvangt u de lekkerste maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieAntwerpen
GemeenteAntwerpen
RecensieIk ben weer zelfstandig
Postcode2040
Gemiddelde kosten€5,62
Vaak bestelde maaltijdKoninginnesoep met kip

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Lillo

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in Lillo. Neem bijv. belangrijke aanbieders als Home Cuisine of Wink. Ook binnen de gemeente ontstaan er verschillende instanties en restaurants. Elke leverancier hanteert z’n eigen type maaltijd en bestelvoorwaarden. Door gebruik te maken van onze vergelijker kunt u derhalve de services op uw gemak op een rijtje zetten. Een keuze maken voor een relevante verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Begin dan met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er bepaalde wensen als onder andere zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Lillo? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Een aanzienlijk deel van de traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met 100% verse ingrediënten. Later worden deze maaltijden teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierdoor blijven smaak en vitamines in topconditie. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen razendsnel ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen gaan zo niet verloren. Maanden lang op te slaan. Elke week bestellen is dan ook overbodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lillo. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaal op touw gezet door lokale vrijwilligers.

 • Direct aanschuiven
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Een aantal bedrijven voorzien in een premium boodschappendienst voor ouderen. Zo haalt men snel belangrijke boodschappen als halfvolle vanille yoghurt of huzarensalade. Gewoonlijk kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Alles aan huis bezorgd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Lillo vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Lillo? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse seniorenmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een service die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden relatief veel thuismaaltijden die passen bij uw uw eisen en eventuele voedingsvoorschrift. Neem nu Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree of Linguine Zalm Met Erwten & Courgette? Via onze vergelijker vergelijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de streek Antwerpen. Bestel eerst eens een proefpakket. Doorgaans is er een proef-mogelijkheid. U kan de lekkerste bereide gerechten met veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lillo voor ouderen zijn ontzettend divers. Het tarief voor een maaltijd komt tot stand door zaken als het bedrijf, het totale assortiment, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt is verkrijgbaar vanaf €4,9.
 • Diepvriesmaaltijd als Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €4,15.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Groentesoep wordt al bezorgd vanaf €7,4.
Het diner kan men aanvullen met onder andere Chinese tomatensoep, extra groenten en een dessert als Schaafijs als afsluiter. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk ondersteuning aanvragen via uw gemeente Antwerpen voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Geliefde bereide maaltijden

 • Kip kerrie ananas schotel
 • Tomatensoep met balletjes
 • Erwtensoep met rookworst
 • Kabeljauw in kruidensaus
 • Koninginnesoep met kip

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Lillo aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Ga eerst na wat voor categorie opwarmmaaltijd matcht met uw wensen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk meest gekozen maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Bekijk met name het soort gerechten, keuze in bezorgdagen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De meeste leveranciers stunten met een extra goedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zodoende kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bekende leveranciers.

 4. Een vaste leverdag

  Was de proefbestelling goed? In dat geval kunt u gemakkelijknog een bestelling doen. Dikwijls kan dit telefonisch, door de menukaart in te vullen, of online. De menu’s worden doorgaans aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij de koelverse variant, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met om en nabij de 25 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan is het assortiment beperkt tot 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Rondom tafeltje dekje treft men één maaltijd per dag. Meer en meer is vers op maat een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijd-verzorgers voorzien in een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Onder andere Paëlla en Kippendijstukjes in satésaus, nasi goreng. Handig, want zo zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat u deze besteld heeft. Middels een speciale menukaart kan men eenvoudig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden voor ouderen worden normaliter door een eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse aanbod om de 4 dagen. Bij vriesverse gerechten 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een voedzame maaltijd stimuleert uw vitaliteit en gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse ouderen of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over gemalen, zoutarm, glutenvrij, natriumarm en ook vegetarisch, veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Lillo. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als er iets speelt als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat als slikken & kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit