Maaltijdservice Berendrecht

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Berendrecht voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Berendrecht? Door middel van maaltijdbutler.be vindt u gemakkelijk alle bedrijven die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of diepvriesmaaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €3,55 per gerecht. Smullen van Beef teriyaki. Tjap tjoy. Gele rijst en Boereworst Met Wortelstamppot? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er kan meer dan u denkt! Geholpen door de maaltijddienst in Berendrecht hebt u toegang tot gezonde maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieAntwerpen
GemeenteAntwerpen
ReactieHet houd mij op de been
Postcode2040
Gemiddelde menuprijs€5,61
Maaltijd-topperZalmfilet in botersaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Berendrecht

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in Berendrecht. Denk dan aan grote bezorgers als Dienstenthuis.be en/of Delimeal. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij verscheidene instellingen en wijkrestaurants. Elke service levert een eigen assortiment en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker kan u de bezorgdiensten overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van een solide leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde wensen zoals onder andere veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Berendrecht? Dat is niet erg! Steeds meer traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met de meest verse ingrediënten. Daaropvolgend worden deze producten snel teruggekoeld. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen ongedeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • 100% dagvers
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Structuur en smaak gaan zo niet verloren. Voor meerdere maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is hier niet aan de orde.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Eenvoudig op te warmen
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Berendrecht. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. In veel gevallen op touw gezet door een meer lokale partij.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Diverse firma’s hanteren ook een premium boodschappendienst voor ouderen. Hiermee haalt men moeiteloos de boodschappen zoals grillworst of margarine. Doorgaans zonder bezorgkosten op een vast tijdstip.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Berendrecht vergelijken

Af en toe profiteren van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Berendrecht? Of prefereert u de meest verse koelverse maaltijden? Of neigt u meer naar een bedrijf met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn veel verschillende thuismaaltijden die matchen met uw situatie en mogelijke allergieën. Neem nu Groentesoep Met Balletjes of Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus? Op maaltijdbutler.be vindt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en nabij Antwerpen. Onze tip: begin met een proefpakket. In veel gevallen kunnen ouderen via een proefbox verse bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen uitproberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt geleverd door uw eigen bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Berendrecht voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt komt tot stand door factoren als de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree is verkrijgbaar vanaf €5,7.
 • Diepvriesmaaltijd als Kippenbout Met Appelmoes En Puree kan je kopen vanaf €4,15.
 • Een warme daghap voor senioren als Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree kunt u al bestellen vanaf €7,05.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Bietensoep, een extra rauwkostsalade en niet te vergeten een toetje als Aardbeien ijs om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Antwerpen voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Populaire bereide maaltijden

 • Pastaschotel met spinazie
 • Appelcompote met vanille
 • Kibbeling met kruidendip
 • Ertwensoep met rookworst
 • Zalmfilet in botersaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Berendrecht aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Bedenk eerst wat voor bezorgmaaltijd klopt met uw omstandigheden. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de beschikbare aanbieders en maak een keuze. Let goed op de voedingswaarden, op welke manieren u kunt bestellen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de services stunten met een scherp geprijsd proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u zonder hoge kosten kennismaken met gespecialiseerde services.

 4. Maaltijden afnemen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kunt u direct een nieuwe bestelling doorgeven. Bij veel aanbieders doet u dat via de telefoon, door de menukaart in te vullen, of met de computer. De maaltijden voor senioren worden in de regel tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Binnen het koelverse segment krijgt u meestal te maken met een bestellijst met pakweg 25 gerechten. Spreken we over diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Met een tafeltje dekje treft men een vast weekmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw menu samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel leveranciers werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. ZoalsSpeklapje in jus en Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel. Op die manier kan iedereen gebruik maken van seniorenmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw bezorger.

Is er een minimale afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door gebruik te maken van de unieke menukaart / lijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden normaliter door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van elke 3/4 dagen. Vriesvers: 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een verse maaltijd vormt het fundament van uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme schotel is daarbij cruciaal. Veel bejaarden of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Daarom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om lactosevrij, natriumarm, glutenvrij, zoutarm of wellicht vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Berendrecht. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als er iets speelt als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit