Maaltijdservice Antwerpen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Antwerpen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Antwerpen? Via onze vergelijker ontdekt u supersnel alle bezorgers in uw eigen gemeente. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of kant-en-klaar maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. Nu al voor €4,90 per maaltijd. Flink uitpakken met Runderhachee, stamppot hutspot en Kalkoenlapje met Provençaalse jus, aardappelpuree, broccoli à la crème? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is een oplossing! Via de maaltijddienst in Antwerpen hebt u toegang tot voedzame gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieAntwerpen
GemeenteAntwerpen
Waarom bestellen?Lekkere maaltijden + gezond
Postcode2000
Gemiddelde menuprijs€5,74
Populaire maaltijdGegrilde groentenmix in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Antwerpen

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Antwerpen. We hebben het over interessante aanbieders als 15Gram of Wink. Echter, ook heel lokaal bestaan er verschillende instellingen en sociale voorzieningen. Elke partij onderscheidt zich door een “eigen” manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Aan de hand van maaltijdbutler.be kunt u dus de bezorgdiensten overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van een solide service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Begin dan met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er voorkeuren zoals gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Antwerpen? Er is gelukkig een alternatief. Erg veel traiteurs voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met 100% verse ingrediënten. Daaropvolgend wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Om die reden blijven voedingswaarden in topconditie. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Vers van het land
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen is dan ook overbodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Porties ruim voldoende
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Antwerpen. Een goede vervanger voor bijv. senioren die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Veelvuldig afgehandeld door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

De meeste firma’s hanteren ook een extra boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zodoende haalt u direct praktische of verse producten als halfvolle vanille yoghurt en gekookte achterham. Vaak gratis mee bezorgd door de vaste bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Antwerpen vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Antwerpen? Of neigt u meer naar een structurele oplossing zoals koelverse bezorgmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een instelling die zich focust op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn een groot aantal opties die overeenstemmen met uw wensen en mogelijke diëten. Neem nu Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie of Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool? Onderstaand vergelijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de regio Antwerpen. Let ook goed op het proefpakket. Gewoonlijk kunnen ouderen via een proefbox ambachtelijke bereide gerechten met verse producten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen beoordelen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Er geldt geen vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Antwerpen voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs hangt af van factoren als de aanbieder, het aanbod in gerechten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree vindt u vaak al vanaf €4,55.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree is er al voor €3,75.
 • Een daghap aan huis als Gehaktballetjes in uienjus wordt al bezorgd vanaf €5,8.
De gerechten kan uitgebreid worden. Bestel ook Rozenbottelsoep, een gezonde salade en iets fris zoals Irish coffee als afsluiter. Zijn kosten voor u een probleem? Mogelijk kan u dan een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Antwerpen voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Verse heibot
 • Komkommersoep
 • Tahise rode curry
 • Pasta met gerookte zalm
 • Hamburger en zure boontjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Antwerpen bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Stel eerst vast welk type maaltijdservice aansluit op uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk professionele maaltijddiensten en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst het soort gerechten, op welke manieren u kunt bestellen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  Het gros van de maaltijdservices hebben een extra goedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u laagdrempelig kennismaken met professionele maaltijdservices.

 4. Wekelijks bestellen

  Was het proefpakket naar wens? Vervolgens kunt u probleemloos een nieuwe bestelling plaatsen. Vaak kan dit per telefoon, door de menukaart in te vullen, of email / internet. De gerechten worden steeds vaker bezorgd tot in de keuken via een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij de koelverse variant, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met pakweg 20 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan hebt u de keuze uit 50 – 100 vaste maaltijden. Bij tafeltje dekje is er sprake van een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is zelf ingrediënten combineren ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers hanteren een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Alaska Pollak filet, waterkerssaus, Parijse wortelen, krieltjes en Gekruide speklap. Op die manier ontvangt men altijd goede thuismaaltijden voor senioren! Vragen? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats indien u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door gebruik te maken van de menulijsten kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden worden in de regel door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week bezorgd. Koelvers: wekelijks. Het vriesverse assortiment 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding stimuleert een vitaal en energiek lichaam. Een dagelijkse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel ouderen of hulpbehoevenden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Het betreft gemalen, natriumarm, zoutarm, lactosevrij of vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Antwerpen. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst wanneer er sprake is van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente