Maaltijdservice Ekeren

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ekeren voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Ekeren? Geholpen door onze tool doorzoekt u overzichtelijk alle aanbieders in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of koelverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €3,55 per persoon. Aan tafel voor Varkenslapjes in jus of Runderstoofpotje? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is gelukkig een alternatief. Door de maaltijdendienst in Ekeren krijgt u ambachtelijke maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieAntwerpen
GemeenteAntwerpen
BeoordelingVerrast door de smaak
Postcode2180
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,68
Meest gekozen maaltijdGebonden rundvleessoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Ekeren

We zien meer en meer maaltijdendiensten die actief zijn in Ekeren. Neem populaire services als Home Cuisine of Meal-Story. Maar ook in de buurt ontwikkelen zich uitstekende instanties en slagerijen. Elke partij biedt een eigen menu en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. D.m.v. deze pagina kan u de bezorgers probleemloos tegen elkaar afzetten. Het uitkiezen van de beste leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende wat minder gecompliceerd. Eerst eens proberen? Bestel dan een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u te maken met maaltijdvoorkeuren als bijv. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Ekeren? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Nogal wat traiteurs voor senioren zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met 100% verse ingrediënten. Daarna worden deze maaltijden teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven smaak en vitamines onaangeroerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven in goede conditie. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging is hier niet aan de orde.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Gezond en lekker
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ekeren. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Veelvuldig op touw gezet door een lokale zorginstelling.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

De meeste services bieden ook een handige boodschappendienst voor chronisch zieken. Hierdoor koop u probleemloos verse of handige boodschappen als koffiemelk en oploskoffie. Normaal zonder extra kosten bezorgd wanneer u dat wil.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Op een vast moment in de week
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Ekeren vergelijken

Houdt u van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Ekeren? Of heeft u liever een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er is de keuze uit een hoop opwarmmaaltijden die kloppen met uw eisen voedingspatroon. Wat dacht u van Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst of Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree? Hieronder ontdekt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en nabij Antwerpen. Onze tip: begin met een proefpakket. Meestal kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling gezonde bereide gerechten met dagverse artikelen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen beoordelen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden bezorgd door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ekeren voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door onderdelen als de maaltijdservice, de grootte van de keuken, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree is verkrijgbaar vanaf €4,9.
 • Diepvriesmaaltijd als Kippenbout Groentenkrans Met Puree kunt u al bestellen vanaf €3,6.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Groenteburger, prei, aardappelen kunt u al bestellen vanaf €6.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Mosterdsoep, een gezonde salade en een dessert als Bosvruchten yoghurt ijs om mee af te sluiten. Heeft u weinig financiële middelen? In sommige gevallen kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Antwerpen voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Boe­ren­kool­stoof met ei
 • Kippenvlees in kerriesaus
 • Broccoli rollade schotel
 • Risotto, bospaddestoelen
 • Gebonden rundvleessoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ekeren aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Bedenk eerst welk type kant-en-klaar maaltijd past bij uw leefpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de aangesloten bezorgdiensten en bekijk de beschikbaarheid. Bekijk met name het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Een proefpakket nemen

  De professionele leveranciers geven een goedkoop of gratis proefpakket. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bekende services.

 4. Een vaste leverdag

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kunt u snel en simpel nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen kan dat via de telefoon, via een menulijst, of via de website. De menu’s worden gewoonlijk aan huis gebracht via een vriendelijke bezorgservice in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks keuzemenu van zo’n 20 maaltijden. In het aanbod van diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 80+ vaste menu’s. Rondom tafeltje dekje is er sprake van een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Meer en meer is zelf uw menu samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle aanbieders voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. ZoalsZalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel en Hollandse hachee, rode kool, gekookte aardappelen. Zodoende zijn er voor alle bejaarden thuismaaltijden voor senioren! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen in het geval u deze besteld heeft. Door middel van de standaard bestellijst kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De verse maaltijden worden normaliter door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. Bij vriesverse maaltijden om de 2 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een voedzame maaltijd is cruciaal voor een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme schotel is essentieel. Diverse bejaarden of hulpbehoevenden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Mede daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Bijvoorbeeld zoutarm, natriumarm, lactosevrij, gemalen en ook koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Ekeren. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal bij bijvoorbeeld een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit