Maaltijdservice Merksem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Merksem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Merksem? Via onze tool vergelijkt u snel en simpel alle firma’s die maaltijden thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een vriesvers maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: dat kunt u zelf beslissen. Verkrijgbaar vanaf €5,00 per persoon. Aan tafel voor Tagliatelle, scampi’s, gegrilde groenten in tomatensaus of Alaska Pollak filet, waterkerssaus, Parijse wortelen, krieltjes? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er kan meer dan u denkt! Door de maaltijdendienst in Merksem smult u weer van ambachtelijke gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieAntwerpen
GemeenteAntwerpen
ReactieNiet duur, wel lekker
Postcode2170
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,67
Geliefde maaltijdHeldere vermicellisoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Merksem

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die actief zijn in Merksem. Denk aan interessante bedrijven als Delimeal of Foodbag. Ook binnen de gemeente kan men kiezen voor allerlei partijen en wijkrestaurants. Elke organisatie levert zijn eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Via maaltijdbutler.be kan u de leveranciers snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van een solide bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan ook wat overzichtelijker. Moeite met kiezen? Bestel dan een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er bepaalde voorkeuren zoals bijv. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Merksem? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Best veel traiteurs en cateraars zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend wordt het eten snel teruggekoeld. Om die reden blijven smaak en vitamines gewaarborgd. Het is 1 week houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak en gezonde vitaminen blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis hoef je niet te doen.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Merksem. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaliter geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Direct aanschuiven
 • 100% vers
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Veel bezorgers hanteren ook een praktische boodschappendienst voor ouderen. In dat geval bestelt u eenvoudig verse of handige boodschappen als scharreleieren of afbak kaas mais broodjes. Normaliter kosteloos bezorgd op een vast tijdstip.

 • Direct alles in huis
 • Alles aan huis bezorgd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Merksem vergelijken

Zoekt u een handige diepvriesmaaltijd in Merksem? Of bent u meer op zoek naar de meest verse koelverse seniorenmaaltijden? Of heeft u liever een bedrijf met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn flink wat maaltijdservices die aansluiten bij uw wensen en eventuele voedingsvoorschrift. Wat dacht u van Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie of Dieet Kippenworst Spinazie Puree? Op maaltijdbutler.be ziet u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en nabij Antwerpen. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. In veel gevallen kunt u tegen een zeer scherpe prijs heerlijke bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen beoordelen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden geleverd door uw eigen bezorger. Er geldt geen abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Merksem voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die wordt gerekend wordt samengesteld door aspecten als de maaltijdservice, het productieproces, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Kervelsoep is er al voor €6,25.
 • Diepvriesmaaltijd als Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus kan je kopen vanaf €4,65.
 • Een warme dagschotel als Alaska Pollak filet, waterkerssaus, Parijse wortelen, krieltjes bestelt u vanaf €6,75.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Linzensoep, extra groenten en om het compleet te maken Aardbeien om het af te maken. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan u hulp aanvragen bij de gemeente Antwerpen voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Bami goreng met rundvlees
 • Kalkoenmedaillons in saus
 • Schnitzel mexico schotel
 • Spinaziestamppot, omelet
 • Heldere vermicellisoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Merksem bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Bedenk eerst welke vorm van een opwarmmaaltijd aansluit op uw wensenlijstje. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de aangeraden maaltijdvoorzieningen en bekijk de beschikbaarheid. Achterhaal altijd eerst het gerechten-aanbod, de manier van bezorging, en recensies van andere klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De professionele services verstrekken een scherp geprijsd proefpakket. U kunt denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met geschikte verstrekkers.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dat is fijn, nu kan men probleemloos een nieuwe bestelling doorgeven. Bij veel aanbieders kan dat door te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of met de computer. De kant-en-klaar maaltijden worden gemiddeld genomen aan huis gebracht via een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Binnen het koelverse segment kunt u gerechten kiezen op een lijst met grofweg 30 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 50 – 100 vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje is er vaak een speciaal dagmenu. Bij sommige aanbieders is zelf ingrediënten combineren een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdservices bieden een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Slavink in jus met stamppot snijbonen of Gebakken witvis. Zo zijn er voor alle bejaarden opwarmmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Middels de welbekende bestellijst kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden in algemene zin door uw eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van om de 4 dagen. Bij vriesvers: om de 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een verse maaltijd helpt mee aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige senioren of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld zoutarm, lactosevrij, gemalen, natriumarm of misschien koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Merksem. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden als er iets speelt als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit