Maaltijdservice Niel-Bij-As

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Niel-Bij-As voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Niel-Bij-As? Door middel van de maaltijdservice-vergelijker vindt u overzichtelijk alle leveranciers die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een bezorgmaaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. Al beschikbaar vanaf €4,40 per gerecht. Aanschuiven voor Rundertartaartjes, rode kool, gebakken aardappelen of Rundervink in jus met stamppot broccoli? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? U kunt gelukkig lekker blijven eten. D.m.v. de maaltijddienst in Niel-Bij-As hebt u toegang tot uitstekende maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLimburg
GemeenteAs
ReactiePuur en vers uit de pan
Postcode3668
Gemiddelde prijs€6,89
Nummer 1-maaltijdKippenvlees in kerriesaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Niel-Bij-As

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Niel-Bij-As. Denk dan aan belangrijke leveranciers als Dienstenthuis.be of Spar. Echter, ook heel lokaal zien we interessante organisaties en vrijwilligersorganisaties. Iedere service wordt bestempeld door een eigen menu en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Met behulp van www.maaltijdbutler.be kan u daardoor de bezorgers rustig met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor de best passende aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve een stuk eenvoudiger. Zijn er meerdere opties? Bestel dan een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van dieetwensen als bijv. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Niel-Bij-As? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Flink wat traiteurs voor ouderen houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Vervolgens worden deze producten gekoeld en goed verpakt. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak gegarandeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Heerlijke en smaakvol
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en shock-freeze ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Gezond en lekker
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Niel-Bij-As. Een goede vervanger voor bijv. ouderendie (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Vaak geïnitieerd door een lokale zorginstelling.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verschillende aanbieders hanteren ook een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Daarmee koop u zonder moeite de supermarktartikelen als zakdoekjes en leverworst. Doorgaans kosteloos afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Niel-Bij-As vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Niel-Bij-As? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een instelling met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn vele maaltijdservices die in lijn zijn met uw wensenlijstje en eetpatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Blinde Vink Puree Met Prei of Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree? Hieronder achterhaalt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom As. Overweeg ook altijd het proefpakket. Meestal kunnen ouderen via een proefbox gezonde bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig zout uittesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. U zit niet vast aan een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Niel-Bij-As voor ouderen zijn erg wisselend. Het tarief voor een maaltijd hangt af van aspecten als het bedrijf, kwaliteit van ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Hamburger Witloof Aardappelen is beschikbaar vanaf €4,75.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten kunt u al bestellen vanaf €5,3.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Rundergehaktballetjes in saus kan je kopen vanaf €6.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Gazpacho, iets te drinken en iets fris zoals Poire belle Hélène om het feest compleet te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan u een subsidie of regeling treffen met de gemeente As voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

 • Provincie: Limburg
 • Gemeente: As
 • Hoofdpostcode: 3668

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Maaltijdsalade met kip en avocado
 • Wisselmenu Aspergesoep met zalm
 • Asperge beenhamschotel met kip
 • Varkenslapje in champignonsaus
 • Spaghetti, tonijn, kappertjes

Steden in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Niel-Bij-As regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na wat voor categorie maaltijdservice klopt met uw gesteldheid. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de professionele bezorgservices en geef de voorkeur door. Bekijk met name het aanbod, de wijze van bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De bekende verstrekkers stunten met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U kunt denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met voordelige aanbieders.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? In dat geval kan men dagelijks opnieuw bestellen. Gewoonlijk doet u dat per telefoon, door gerechten in te vullen, of met de tablet. De maaltijden voor thuis worden dikwijls geleverd door een lokale leverancier in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er vaak een menulijst met ruwweg 20 maaltijden. Bij diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 70 – 150 blijvende gerechten. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een vaststaand menu per dag. Bij sommige aanbieders is zelf uw bord samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, heel veel aanbieders werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Gebonden goulashsoep en Nasi kip saté. Daardoor ontvangt men altijd goede thuismaaltijden voor senioren! Vragen? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen zodra u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door gebruik te maken van de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De seniorenmaaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Binnen het koelverse segment wekelijks. Vriesvers: maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een gewoon goede maaltijd vormt het fundament van uw vitaliteit en gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse bejaarden of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Mede daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met glutenvrij, zoutarm, lactosevrij, gemalen of vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Niel-Bij-As. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig in het geval van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit