Maaltijdservice As

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in As voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in As? D.m.v. onze vergelijker vindt u moeiteloos alle aanbieders die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een koelvers gerecht die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €4,90 per maal. Genieten van Gebakken rijst of Gehaktbal, bloemkool, groentesaus, gek. aardappelen? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijddienst in As profiteert u van verse gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLimburg
GemeenteAs
BeoordelingVlees, vis, en vega
Postcode3665
Gemiddelde prijs€6,89
Nummer 1-maaltijdWrap kip madras

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in As

We zien meer en meer maaltijdendiensten in As. Neem bijv. grote leveranciers als Yumbel of Traiteur Goossens. Ook in de gemeente zelf zijn er allerlei partijen en wijkrestaurants. Elke leverancier hanteert een heel eigen type maaltijd en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Middels onze vergelijker kan u daardoor de bezorgdiensten rustig tegen elkaar afzetten. Het kiezen van een goede maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor een beetje makkelijker. Moeite met kiezen? Kijk dan eerst naar een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er specifieke wensen als o.a. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in As? Ook dan bent u welkom! Veel traiteurs voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. Daarna wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Om die reden blijven smaak en vitamines optimaal behouden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels de shock-freeze procedure ingevroren. Vitamines en mineralen blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging is geen verplichting.

 • Maandenlang te bewaren
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in As. Een goede vervanger voor bijv. ouderendie geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Dikwijls gedaan door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Een aantal bezorgers beschikken over een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Hiermee haalt men zonder moeite praktische of verse producten als desem bol grof en koffiekoeken. Meestal gratis bezorgd tot in de keuken.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in As vergelijken

Liefhebber van een uitstekende diepvriesmaaltijd in As? Of prefereert u gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor ouderen? Of zoekt u een leverancier die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn een hoop type aanbieders die rijmen met uw situatie en mogelijke allergieën. Wat dacht u van Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree of Linguine Zalm Met Erwten & Courgette? Hieronder ontdekt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij As. Bekijk goed het proefpakket. Dikwijls kunt een voor een lage prijs de lekkerste bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder ongezonde toevoegingen uittesten. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in As voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs hangt namelijk af van zaken als de leverancier, herkomst ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree is verkrijgbaar vanaf €5,7.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt bestelt u vanaf €3,65.
 • Een warme dagschotel als Procureurlapje met jus. Schorseneren à la crème. Gekookte aardappelen kan je kopen vanaf €5,95.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Rozenbottelsoep, een lekker bijgerecht en iets lichts zoals Clafoutis om het feest compleet te maken. Heeft u een laag inkomen? Wellicht kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente As voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

 • Provincie: Limburg
 • Gemeente: As
 • Postcodegebied: 3665

Beste bereide maaltijden

 • Gebonden mosterdsoep
 • Draadjesvlees in jus
 • Gestoofde spitskool
 • Rode kool met appel
 • Gestoofde peertjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in As bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Check als eerst wat voor thuismaaltijd aansluit op uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de meest gekozen aanbieders en kies een geschikte. Kijk goed na het soort gerechten, de manier van bezorging, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste maaltijdservices bieden een zeer betaalbaar proefpakket. U moet dan denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met gespecialiseerde dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u zonder moeite nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker kan dit door te bellen, door de menukaart in te vullen, of met de computer. De maaltijden voor senioren worden dikwijls thuisbezorgd middels een behulpzame bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij de koelverse variant, dan profiteert u van een menukaart van zo’n 20 maaltijden. In het aanbod van diepvries is er een keus te maken uit 50 – 100 vaste vaste gerechten. Bij tafeltje dekje gebruikt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is zelf mixen en combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers voorzien in een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. ZoalsCouscous, kip, mergueze worst en Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree. Zo kan iedereen gebruik maken van warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer u deze besteld heeft. Middels de menulijsten kan men eenvoudig – op meerdere manieren – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De menu’s worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment 1 of 2 keer per week. Bij vriesverse gerechten maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert een goede balans en energie. Elke dag een warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse senioren of hulpbehoevenden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan glutenvrij, natriumarm, zoutarm, lactosevrij en ook vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen As. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch in het geval van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en/of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente