Maaltijdservice Athus

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Athus voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Athus? Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker treft u probleemloos alle bedrijven in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdservice, of vriesverse maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: de mogelijkheden zijn enorm. Verkrijgbaar vanaf €5,20 per persoon. Flink uitpakken met Lekkerbekje met sperziebonen en Gebonden kerrie-champignonsoep? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Geen probleem! Middels de maaltijdendienst in Athus profiteert u van complete maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLuxemburg
GemeenteAubange
ReactieTop geregeld!
Postcode6791
Gemiddelde prijs€6,95
Nummer 1-maaltijdBabi ketjap, bami

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Athus

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de omgeving van Athus. Denk dan aan populaire partijen als 15Gram en 0. Maar ook lokaal ontwikkelen zich tal van initiatieven en sociale voorzieningen. Iedere optie heeft zo een eigen productaanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Met behulp van maaltijdbutler.be kunt u dus de bezorgdiensten eenvoudig naast elkaar bekijken. Het uitzoeken van een goede leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat aangenamer. Zijn er meerdere opties? Start eens met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er speciale voorkeuren als onder andere vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Athus? Er is gelukkig een alternatief. Opvallend veel traiteurs voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daarna wordt het gerecht gekoeld en goed verpakt. Met deze techniek blijven geur, kleur en smaak gewaarborgd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • 100% dagvers
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak raken niet bedorven. Maanden lang op te slaan. Wekelijks een bezorger aan huis is hier niet aan de orde.

 • Lang houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Athus. Vaak toegepast door bijv. hulpbehoevenden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Geschikt voor directe consumptie. Meestal op touw gezet door een lokale zorginstelling.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Meerdere organisaties hebben ook een premium boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor koop u snel broodnodige boodschappen als desem bol grof en afbak pistolet meergranen. Doorgaans kosteloos bezorgd wanneer u dat wil.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Athus vergelijken

Incidenteel eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Athus? Of geeft u de voorkeur aan gezonde en lekkere koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een lokale organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit een hoop thuismaaltijden die rijmen met uw wensenlijstje voedingspatroon. Neem nu Penne Pesto Kip Wokgroenten of Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen? Hieronder ontdekt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en nabij Aubange. Bestel eerst eens een proefpakket. Doorgaans is er een proef-mogelijkheid. U kan heerlijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig zout beoordelen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Zij werken vaak niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Athus voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief komt tot stand door o.a. de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Gentse Waterzooi kunt u al bestellen vanaf €4,7.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree is er al voor €4,1.
 • Een warme dagschotel als Rabarbercompote kan je kopen vanaf €7,35.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Dopewtensoep, extra groenten en om het compleet te maken Pistache ijs om mee af te sluiten. Is uw budget niet toereikend? Soms kan u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Aubange voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Jonge kabeljauw in roomsaus
 • Stamppot Zuurkool met appel
 • Kipfilet in piri piri saus
 • Kipfilet in piri piri saus
 • Kippensoep met vermicelli

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Athus aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Onderzoek allereerst wat voor soort maaltijdservice in lijn is met uw situatie. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de meest gekozen maaltijd-bedrijven en geef de voorkeur door. Bekijk met name het gerechten-aanbod, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De belangrijkste services werken met een voordelig proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met gespecialiseerde aanbieders.

 4. Een vaste leverdag

  Was de proefbestelling goed? Vervolgens kan men dagelijks een nieuwe bestelling doorgeven. In veel gevallen doet u dit per telefoon, via een menulijst, of online. De maaltijden worden gemiddeld genomen thuisbezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met grofweg 20 menu’s. In het aanbod van diepvries is het assortiment beperkt tot 70 – 150 blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Steeds vaker is zelf gerechten samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijd-verzorgers hanteren een speciale categorie met dieetmaaltijden. Denk aan Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree en Rundergehaktbal met jus, witlof à la crème en gekookte aardappelen. Op die manier kan iedereen gebruik maken van bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd zodra u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van de menulijsten kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de bezorging?

De verse maaltijden worden gewoonlijk door een eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. In het geval van koelvers: 2 wekelijks. Bij vriesvers: om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een verse maaltijd helpt mee aan uw lichamelijke gezondheid. Een warme schotel in de avond is daarbij cruciaal. Veel bejaarden of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Hierom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over gemalen, natriumarm, zoutarm, glutenvrij en niet te vergeten koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Athus. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit