Maaltijdservice Wolkrange

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wolkrange voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Wolkrange? Door middel van www.maaltijdbutler.be achterhaalt u moeiteloos alle services in de buurt! Warme gerechten, of een koelverse maaltijd die nog even in de microgolf moeten: het kan allemaal. En dat al vanaf €5,45 per maal. Aan tafel voor Runderhachee, stamppot hutspot of Gebakken krieltjes? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Dat hoeft niet erg te zijn! Via de maaltijddienst in Wolkrange krijgt u verse gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLuxemburg
GemeenteMessancy
ReactieZou niet zonder kunnen
Postcode6780
Gemiddelde prijs€6,92
Vaak gekozen maaltijdBami babi ketjap

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Wolkrange

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in Wolkrange. Denk aan landelijke bezorgers als Vlotter en/of Prego. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij interessante leveranciers en vrijwilligersorganisaties. Iedere service levert zijn eigen aanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Aan de hand van deze pagina kan u de organisaties op uw gemak naast elkaar bekijken. Het uitkiezen van een solide leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo leuker en makkelijker. Zijn er meerdere opties? Ga dan eerst voor een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er allergieën of dieetwensen zoals o.a. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Wolkrange? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Opvallend veel traiteurs en cateraars kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens worden deze maaltijden gekoeld en goed verpakt. Met deze techniek blijven structuur en smaak ongeschonden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels de shock-freeze procedure ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Maandenlang te bewaren
 • Gezond en lekker
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wolkrange. Een uitkomst voor bijv. senioren die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Vaak gedaan door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

De meeste firma’s hebben ook een handige boodschappendienst voor chronisch zieken. Zo koop men zonder moeite broodnodige boodschappen als chocolade of afwasborstel. In algemene zin gratis mee bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Tot in de keuken geleverd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Wolkrange vergelijken

Incidenteel eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Wolkrange? Of prefereert u vers bereidde koelverse seniorenmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden velerlei thuismaaltijden die aansluiten bij uw wensenlijstje en eventuele voedingsvoorschrift. U kunt denken aan Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree of Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree? Op deze pagina ziet u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Messancy. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Steeds vaker kunt u extra voordelig verse bereide gerechten met verse producten en weinig kunstmatige toevoegingen uittesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is geen sprake van een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wolkrange voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die wordt gerekend is afhankelijk van zaken als de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree wordt al bezorgd vanaf €6,25.
 • Diepvriesmaaltijd als Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes kan je kopen vanaf €5,35.
 • Een warme daghap voor senioren als Varkenshaasoester met vleesjus, aardappelpuree, gemengde groenten is beschikbaar vanaf €6,45.
Het diner hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Bosintang, een lekker bijgerecht en iets fris zoals Chocolade ijs na. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men een subsidie of regeling treffen met de gemeente Messancy voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Beste bereide maaltijden

 • Reepjes varkensvlees in jus
 • Tagliatelleschotel met kip
 • Varkenshaasje in pepersaus
 • Ajam pangang, bami goreng
 • Schnitzel champignonsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wolkrange bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Kijk eerst na welk soort ouderenmaaltijd klopt met uw eetpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de gespecialiseerde leveranciers en maak een keuze. Bekijk met name de voedingswaarden, keuze in bezorgdagen, en recensies van andere klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De populaire verstrekkers stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. U moet dan denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met professionele leveranciers.

 4. Vaste levermomenten

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Gelukkig, nu kan men gelijk een nieuwe bestelling plaatsen. Meestal kan dit per telefoon, door gerechten in te vullen, of via de iPad. De maaltijden voor ouderen worden meestal bezorgd middels een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met gemiddeld 15 gerechten. Als we het hebben over diepvries is er een keus te maken uit 70 – 150 vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is zelf uw menu samenstellen ook mogelijk.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel dienstverleners komen u tegemoet met een ruim assortiment dieetmaaltijden. ZoalsVegetarische balletjes in saus en Vissticks met groenten. Zo kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de welbekende bestellijst kan men op eigen houtje – op meerdere manieren – een bestelling plaatsen.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden worden in algemene zin door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: elke week 2 keer. In het geval van vriesvers: om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Gezond en vers eten vormt de basis voor een vitaal en energiek lichaam. De warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel senioren of invaliden eten volgens een strikt dieet. Daarom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om natriumarm, zoutarm, gemalen, lactosevrij of misschien koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Wolkrange. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit