Maaltijdservice Sélange

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sélange voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Sélange? Aan de hand van onze vergelijker doorzoekt u moeiteloos alle services die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een koelverse maaltijd die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. Nu al voor €3,65 per maal. Aan tafel voor Omelet champignon met groene kruidensaus, sperziebonen en gekookte aardappelen of Kip gehakt cordon bleu met vleesjus, gekookte aardappelen, snijbonen? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Dankzij de maaltijdendienst in Sélange smult u weer van complete gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLuxemburg
GemeenteMessancy
RecensieAl jarenlang klant
Postcode6781
Prijs per gerecht€6,93
Vaak bestelde maaltijdHeldere uiensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Sélange

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in Sélange. Bijvoorbeeld populaire bezorgers als Yumbel of 0. Echter, ook heel lokaal zijn er verscheidene organisaties en restaurants. Iedere aanbieder heeft weer een “eigen” productaanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be kan u daardoor de aanbieders op uw gemak naast elkaar zetten. De keuze maken voor de beste aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval dieetwensen als kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Sélange? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Flink wat traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met 100% verse ingrediënten. Daarna worden de ingrediënten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Met deze techniek blijven smaak en voedingswaarden ongedeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • 100% dagvers
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sélange. Een redding voor bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Normaal verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • WMO mogelijkheden
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Veel bedrijven hanteren ook een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Zodoende bestelt u snel de supermarktartikelen als palingworst en grillworst. In algemene zin kosteloos afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Sélange vergelijken

Incidenteel eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Sélange? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een instelling die zich focust op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit flink wat opwarmmaaltijden die in lijn zijn met uw eisen en mogelijke allergieën. Wat te denken van Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus of Witte Pens Met Rodekool En Puree? Verderop vergelijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en nabij Messancy. Onze tip: begin met een proefpakket. Vaak kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling smaakvolle bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig koolhydraten uitproberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sélange voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs is afhankelijk van factoren als de aanbieder, het type gerecht en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus is beschikbaar vanaf €5,05.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes wordt al bezorgd vanaf €3,75.
 • Een daghap aan huis als Gegrilde vegastukjes in jus. Groentestoverij met amandel-rozijnen. Gekookte aardappelen is er al vanaf €6,85.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Ramen, iets te drinken en een dessert als Crêpe suzette na. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan men een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Messancy voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Gepaneerde kalkoenschnitzel
 • Spaghettischotel bolognese
 • Runderhachee met rode kool
 • Ajam pangang, nasi goreng
 • Appelcompote met vanille

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sélange regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Check als eerst wat voor kant-en-klaar maaltijd matcht met uw eetpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de aangesloten maaltijd-bedrijven en maak een keuze. Let met name op het soort gerechten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De meeste aanbieders hanteren een zeer betaalbaar proefpakket. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zo kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bepaalde leveranciers.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Mooi, dan kunt u supersnel opnieuw bestellen. Steeds vaker is dat mogelijk door even te bellen, met behulp van de menulijst, of via internet. De thuismaaltijden worden in de regel aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met gemiddeld 25 menu’s. Binnen het diepvries-segment is er een keus te maken uit 70+ vaste menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan gebruikt men een vast weekmenu. Bij sommige aanbieders is zelf ingrediënten combineren een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel dienstverleners bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als o.a. Rundvlees met gegrilde groente en Pannenkoeken met spek. Handig, want zo ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Is er een minimale afname?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van de welbekende bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De menu’s worden meestal door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers is dat elke week 2 keer. Vriesvers: om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding is cruciaal voor een goede balans en energie. Elke dag een warme schotel is heel belangrijk. Sommige ouderen of hulpbehoevenden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om zoutarm, natriumarm, glutenvrij, lactosevrij en niet te vergeten veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Sélange. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig als er iets speelt als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen & slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit