Maaltijdservice Hondelange

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hondelange voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Hondelange? Geholpen door www.maaltijdbutler.be bekijkt u overzichtelijk alle organisaties in uw regio! Tafeltje dekje, of een kant-en-klaar maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €5,40 per persoon. Aan tafel voor Vegetarische cordon bleu met vegetarische jus, aardappelpuree, gemengde groenten of Vegetarische reepjes met champignons, kruidenrijst met doperwten? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Geholpen door de maaltijddienst in Hondelange ontvangt u heerlijke maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLuxemburg
GemeenteMessancy
ErvaringGezond en smaakvol
Postcode6780
Gemiddelde kosten€6,91
Populaire maaltijdNasi babi ketjap

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Hondelange

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de omgeving van Hondelange. We hebben het over erkende services als Home Cuisine of Ekomenu. Maar ook op regionaal niveau zijn er interessante leveranciers en sociale voorzieningen. Iedere partij levert een “eigen” manier van bereiding en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Dankzij onze tool kan u daarom de firma’s gemakkelijk met elkaar vergelijken. Het uitzoeken van een geschikte verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Is er sprake van dieetwensen als gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Hondelange? Er is gelukkig een alternatief. Nogal wat traiteurs in België worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Vervolgens worden de ingrediënten gekoeld naar onder 5⁰C. Om die reden blijven voedingswaarden beschermd. Het is 1 week houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven in goede conditie. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hondelange. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Dikwijls op touw gezet door lokale vrijwilligers.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verscheidenebezorgers hebben daarnaast een premium boodschappendienst voor gehandicapten. In dat geval koop u eenvoudig de boodschappen zoals gebraden gehakt of rauwe ham. Normaliter zonder bezorgkosten door uw eigen bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Hondelange vergelijken

Liefhebber van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Hondelange? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse thuismaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een aanbieder die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn velerlei opwarmmaaltijden die matchen met uw eisen en eetpatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel of Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree? Aan de hand van deze website vindt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Messancy. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Dikwijls kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling smaakvolle bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig zout proberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. U zit niet vast aan een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hondelange voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd wordt gevormd door bijvoorbeeld de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Gentse Waterzooi vindt u vaak al vanaf €4,6.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree is verkrijgbaar vanaf €4,4.
 • Een daghap aan huis als Kippenbout in jus kunt u al laten bezorgen vanaf €5,75.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Burgersoep, iets te drinken en iets fris zoals Mokka ijs na. Beschikt u niet over voldoende geld? Mogelijk kan u dan ondersteuning aanvragen via uw gemeente Messancy voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Procureurlapje met groenten
 • Kip piri piri, pilav rijst
 • Gehaktballetjes in uienjus
 • Macaronischotel bolognese
 • Volkoren macaronischotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hondelange aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Stel eerst vast wat voor soort thuismaaltijd in lijn is met uw eetpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk meest gekozen maaltijd-bedrijven en bepaal uw voorkeuren. Achterhaal altijd eerst het soort gerechten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De belangrijkste aanbieders bieden een goedkoop of gratis proefpakket. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bepaalde verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kunt u direct nog een bestelling doen. Doorgaans kan dat per telefoon, door de menukaart in te vullen, of met de computer. De kant-en-klaar maaltijden worden doorgaans thuisbezorgd middels een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met plusminus 30 gerechten. Kiest u voor diepvries dan kunt u kiezen uit 50 – 100 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service kiest u voor een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf gerechten samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsRunderlapje, spruitjes, gekookte aardappelen en Nasi babi pangang. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd indien u deze besteld heeft. Aan de hand van de unieke menukaart / lijst kan men eenvoudig – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er geleverd?

De menu’s worden in algemene zin door een lokale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden om de 4 dagen. Het vriesverse aanbod 1 of 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een goede maaltijd draagt bij aan een goede balans en energie. Een warme schotel in de avond is essentieel. Diverse bejaarden of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om zoutarm, lactosevrij, glutenvrij, natriumarm of eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Hondelange. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit