Maaltijdservice Aubel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Aubel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Aubel? D.m.v. maaltijdbutler.be achterhaalt u probleemloos alle aanbieders in uw eigen gemeente. Maaltijden warm bezorgd, of microgolf-maaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €4,95 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Stamppot boerenkool of Kipragout met Parijse wortelen? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Middels de maaltijdendienst in Aubel krijgt u smaakvolle gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteAubel
BeoordelingIk ben weer zelfstandig
Postcode4880
Gemiddelde kosten€5,84
Maaltijd-topperSpaghetti Bolognese, kaas

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Aubel

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Aubel. Neem veel gekozen bedrijven als Home Cuisine of 0. Maar ook op regionaal niveau zien we verscheidene instellingen en speciale eetpunten. Elke optie levert een “eigen” manier van bereiding en bestelvoorwaarden. Via deze pagina kan u de firma’s eenvoudig met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van de beste dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier leuker en makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Kijk dan eerst naar een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Spelen er maaltijdvoorkeuren als bijvoorbeeld gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Aubel? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Veel traiteurs voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met de meest verse ingrediënten. Daarna worden deze maaltijden gekoeld naar onder 5⁰C. Door dit proces blijven structuur en smaak onaangeroerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd volledig vers
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Vitamines en mineralen blijven optimaal behouden. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Aubel. Vaak toegepast door bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Dikwijls verzorgd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Warm thuisbezorgd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verschillende services hebben daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. In dat geval krijgt u zonder moeite broodnodige boodschappen als vers fruit en volle kwark. Vaak zonder bezorgkosten door de vaste bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Aubel vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Aubel? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse maaltijden? Of heeft u liever een leverancier gericht op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden flink wat thuismaaltijden die overeenstemmen met uw eisen en diëten/allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Kip Op Grootmoeders Wijze of Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne? Verderop ontdekt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en nabij Aubel. Let ook goed op het proefpakket. Steeds vaker kunt een voor een lage prijs vers bereidde bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig zout proeven. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt geleverd door een lokale / regionale bezorger. Er geldt geen vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Aubel voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die wordt gerekend heeft te maken met zaken als de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Spaghetti Carbonara is er al voor €5,95.
 • Een vriesverse maaltijd als Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree wordt al bezorgd vanaf €3,8.
 • Een daghap aan huis als Verse worst in jus is beschikbaar vanaf €6,5.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Consommé, een extra salade en om het compleet te maken Appeltaart als afsluiter. Is uw budget niet toereikend? In sommige gevallen kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Aubel voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Aubel
 • Postcodegebied: 4880

Beste bereide maaltijden

 • Reepjes kippenvlees in jus
 • Pompoensoep met vermicelli
 • Kippensoep met vermicelli
 • Boe­ren­kool­stoof met ei
 • Erwtensoep met rookworst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Aubel aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Achterhaal eerst wat voor maaltijdservice klopt met uw gesteldheid. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de gespecialiseerde leveranciers en maak een keuze. Bekijk met name het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  De grote dienstverleners bieden een extra goedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met voordelige verstrekkers.

 4. Elke week een levering

  Bevalt het proefpakket? Dat is fijn, nu kan men snel en simpel een nieuwe menulijst invullen. Vaak kan dit via de telefoon, via de papieren bestellijst of met de computer. Het eten wordt gemiddeld genomen thuisbezorgd middels een lokale leverancier in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Binnen het koelverse segment is er doorgaans een keuze menulijst met pakweg 15 gerechten. In het aanbod van diepvries is het assortiment beperkt tot 50 – 100 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan krijgt men een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is zelf gerechten samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Praktisch alle services werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Vispotje in botersaus en Zomerzuurkool met casselerrib. Hiermee kan iedereen gebruik maken van seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er is geen sprake van een vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis zodra men deze ook zelf besteld heeft. Door het invullen van een speciale menukaart kunt u snel en simpel – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden vaak door uw eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. Vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd stimuleert een vitaal en energiek lichaam. De warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse ouderen of beperkten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Het betreft lactosevrij, natriumarm, zoutarm, gemalen en niet te vergeten eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar, vegetarisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Aubel. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij een situatie als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen & slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit