Maaltijdservice Pepinster

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Pepinster voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Pepinster? Door middel van onze vergelijker doorzoekt u moeiteloos alle firma’s in de buurt! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een vriesverse gerecht die nog even in de microgolf moeten: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €4,75 per gerecht. Flink uitpakken met Rundergehaktbal met jus en hutspot en Varkenshaas boontjes schotel? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Met behulp van de maaltijdendienst in Pepinster geniet u van verse maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuik
GemeentePepinster
ReactieWeinig retouren
Postcode4860
Prijs per maaltijd€5,81
Populaire maaltijdVolkoren macaronischotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Pepinster

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de omgeving van Pepinster. Neem bijv. veel gekozen leveranciers als Home Cuisine en/of 0. Maar ook lokaal ontwikkelen zich uitstekende partijen en restaurants. Iedere organisatie wordt bestempeld door een eigen productaanbod en voorwaarden. Middels onze tool kunt u de firma’s gemakkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Een keuze maken voor de best passende bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier een stuk eenvoudiger. Twijfelt u nog? Start eens met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde wensen als onder andere eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Pepinster? Er is een oplossing! Flink wat traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. Daarna worden ze snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Daardoor blijven geur, kleur en smaak gewaarborgd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd volledig vers
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak, geur en mineralen raken niet bedorven. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Pepinster. Ideaal voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. In veel gevallen afgehandeld door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct aanschuiven
 • Extra hulp mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verscheideneaanbieders hebben ook een handige boodschappendienst voor chronisch zieken. Zodoende koop men moeiteloos de supermarktartikelen als stroopwafels of ontbijtspek. Gewoonlijk zonder bezorgkosten op een vooraf gekozen moment.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Pepinster vergelijken

Liefhebber van een handige diepvriesmaaltijd in Pepinster? Of prefereert u een structurele oplossing zoals koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een aanbieder met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn allerlei mogelijkheden die overeenstemmen met uw eisen en voedingsadvies. U kunt denken aan Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen of Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten? Verderop treft u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de omgeving Pepinster. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Steeds vaker kunt u extra voordelig verse bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder ongezonde toevoegingen keuren. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Er is geen sprake van een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Pepinster voor ouderen lopen zeer uiteen. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door bijvoorbeeld de aanbieder, het soort maaltijd, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas is beschikbaar vanaf €4,65.
 • Diepvriesmaaltijd als Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt is er al voor €4,85.
 • Een daghap aan huis als Kippenbout in jus is er al vanaf €6,85.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Vermicellisoep, extra groenten en een dessert als French coffee als afsluiter. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Pepinster voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Runderhachee met rode kool
 • Ajam pangang, nasi goreng
 • Pastaschotel met spinazie
 • Appelcompote met vanille
 • Ertwensoep met rookworst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Pepinster bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Stel eerst vast wat voor type thuismaaltijd aansluit op uw voedingspatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk aangeraden maaltijdservices en bepaal uw voorkeuren. Let goed op het aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en recensies van andere klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele leveranciers stunten met een extra goedkoop proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bepaalde aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Bevalt het proefpakket? Vervolgens kunt u dagelijks weer nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls is dat mogelijk door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of email / internet. De seniorenmaaltijden worden in de regel tot in de keuken geleverd via een behulpzame bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met pakweg 20 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan is het aanbod gelimiteerd tot 75 – 125 vaste maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor een vast weekmenu. Meer en meer is vers op maat een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke leveranciers komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Neem nou Runderhachee, stamppot hutspot of Kalkoenfilet in jus, spinazie a la crème en gekookte aardappelen. Daardoor zijn er voor alle ouderen thuismaaltijden voor senioren! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis indien u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men op eigen houtje – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werkt de bezorging?

De gerechten worden in de regel door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment 1 a 2 keer per 7 dagen. Vriesvers: elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten draagt bij aan een goede balans en energie. Een dagverse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel senioren of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Op basis daarvan ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met glutenvrij, lactosevrij, gemalen, zoutarm en ook veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Pepinster. Voor ouderen met een laag inkomen bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als er iets speelt als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente