Maaltijdservice Eben-Emael

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Eben-Emael voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Eben-Emael? Via www.maaltijdbutler.be achterhaalt u gemakkelijk alle leveranciers in uw eigen gemeente. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of kant-en-klaar maaltijden die u zelf moet opwarmen: de mogelijkheden zijn enorm. Te bestellen vanaf €3,75 per gerecht. Aanschuiven voor Rundercarré met kruidenjus, aardappelpuree, rode kool met appel en Zalm met botersaus, bloemkool à la crème en gele rijst? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Met behulp van de maaltijdendienst in Eben-Emael krijgt u complete maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteBassenge
RecensieSpeciaal voor ouderen
Postcode4690
Gemiddelde menuprijs€6,37
Populaire maaltijdGepaneerde kipschnitzel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Eben-Emael

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in en rondom Eben-Emael. Denk dan aan belangrijke bedrijven als Delimeal of 0. Maar ook op regionaal niveau ontstaan er uitstekende organisaties en wijkrestaurants. Elk bedrijf onderscheidt zich door z’n eigen aanbod en voorwaarden. D.m.v. maaltijdbutler.be kan u de aanbieders eenvoudig naast elkaar zetten. Uitkomen bij een goede service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve leuker en makkelijker. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van maaltijdvoorkeuren zoals bijvoorbeeld lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Eben-Emael? Dat is niet erg! Opvallend veel cateraars en traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven structuur en smaak intact. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Vitamines en mineralen blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Iedere 7 dagen inkopen doen hoef je niet te doen.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Eben-Emael. Een redding voor bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. Veelvuldig verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Direct aanschuiven
 • 100% vers
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verscheideneaanbieders bieden ook een bruikbare boodschappendienst voor chronisch zieken. Daarmee krijgt men gelijk belangrijke boodschappen als afwasborstel of smeerkaas. In de regel kosteloos afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Eben-Emael vergelijken

Liefhebber van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Eben-Emael? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een service die zich focust op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit een groot aantal opwarmmaaltijden die kloppen met uw omstandigheden en eetpatroon. Denk maar aan Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard. of Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree? Via onze vergelijker bekijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de omgeving Bassenge. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. In veel gevallen kunnen ouderen via een proefbox smaakvolle bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig vet uitproberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt bezorgd door een persoonlijke bezorger. Er geldt geen doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Eben-Emael voor ouderen variëren nogal. De prijs die u betaalt wordt samengesteld door factoren als de leverancier, het soort maaltijd, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €5,15.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen kunt u al bestellen vanaf €3,5.
 • De daghap voor ouderen als Snijbonenstamppot met slavink en jus kan je kopen vanaf €7,3.
Het diner is vaak uit te breiden met o.a. Pindasoep, iets te drinken en niet te vergeten een toetje als Chocolade ijs achteraf. Heeft u moeite met de financiën? In sommige gevallen kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Bassenge voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

 • Lamsvlees in rozemarijnsaus
 • Stamppot spitskool met kaas
 • Braadworst in barbecuesaus
 • Tortellini gevuld met kaas
 • Spaghetti Bolognese, kaas

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Eben-Emael regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Check als eerst wat voor opwarmmaaltijd in overeenkomst is met uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de beschikbare aanbieders en maak een keuze. Let met name op de voedingswaarden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De grote verstrekkers bieden een spotgoedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u zonder hoge kosten kennismaken met geschikte verstrekkers.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kunt u eenvoudignog een bestelling doen. Gewoonlijk doet u dit via telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of email / internet. De maaltijden voor thuis worden niet zelden bezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met grofweg 30 menu’s. Bij diepvries is het assortiment beperkt tot 75 – 125 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Met een tafeltje dekje treft men een speciaal dagmenu. Meer en meer is zelf een maaltijd samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, heel veel aanbieders werken met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Zoals bijv. Rundersaucijs met jus. Zomerse zuurkool met ananas en rozijn. Gekookte aardappelen of Reepjes varkensvlees in jus. Daardoor krijgt iedereen geschikte gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van de menulijsten kan men op eigen houtje – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De microgolf-maaltijden worden normaliter door uw eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week. Het vriesverse aanbod elke 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Gezond en vers eten vormt de basis voor een vitaal en energiek lichaam. Een dagelijkse warme schotel is essentieel. Diverse senioren of gehandicapten hebben bepaalde dieetwensen. Op basis daarvan onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld gemalen, lactosevrij, glutenvrij, natriumarm en ook vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Eben-Emael. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit