Maaltijdservice Heure-Le-Romain

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Heure-Le-Romain voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Heure-Le-Romain? Via onze tool achterhaalt u supersnel alle leveranciers in uw regio! Een warme maaltijdservice, of een bezorgmaaltijd die u zelf moet opwarmen: de mogelijkheden zijn enorm. En dat al vanaf €5,40 per persoon. Ouderwets genieten van Gehakt in jus en Vegetarische balletjes met vegetarische jus, gekookte aardappelen, rode kool met appel? Maar gaat het koken u moeilijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijddienst in Heure-Le-Romain profiteert u van heerlijke maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLuik
GemeenteOupeye
ErvaringZoutarme gerechten
Postcode4682
Maaltijd prijs€6,32
Meest gekozen maaltijdPastaschotel: kip met broccoli

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Heure-Le-Romain

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in en rondom Heure-Le-Romain. Denk dan aan grote bedrijven als Marley Spoon of Champion. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor verschillende partijen en verswinkels. Ieder bedrijf levert z’n eigen menu en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Met behulp van deze website kunt u dus de leveranciers op uw gemak tegen elkaar afzetten. De keuze maken voor een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Profiteer nu van een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er specifieke wensen zoals onder andere eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Heure-Le-Romain? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Best veel traiteurs voor senioren zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Nadien wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Door dit proces blijven vitaminen en mineralen intact. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Wekelijks een bezorger aan huis hoeft dan ook vaak niet.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Heure-Le-Romain. Ideaal voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaal geïnitieerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verschillende firma’s beschikken over een speciale boodschappendienst voor bejaarden. Daarmee bestelt men eenvoudig de boodschappen zoals palingworst of huishoudelijke artikelen. Veelal gratis afgeleverd met de maaltijden.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Heure-Le-Romain vergelijken

Af en toe profiteren van een handige diepvriesmaaltijd in Heure-Le-Romain? Of bent u meer op zoek naar de meest verse koelverse seniorenmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden een hoop maaltijdservices die passen bij uw uw omstandigheden en eventuele voedingsvoorschrift. Wat te denken van Dieet Kippenworst Spinazie Puree of Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel? Op maaltijdbutler.be vergelijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Oupeye. Overweeg ook altijd het proefpakket. Dikwijls kunnen ouderen via een proefbox uitstekende bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelenuitproberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorger. Er geldt geen doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Heure-Le-Romain voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs heeft te maken met zaken als de aanbieder, herkomst ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Hamburger Viergroentenstamppot is verkrijgbaar vanaf €6,25.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree vindt u vaak al vanaf €3,7.
 • Een warme daghap voor senioren als Heldere vermicellisoep kan je kopen vanaf €5,95.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Avocadosoep, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Sinaasappel mousse om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? Wellicht kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Oupeye voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Oupeye
 • Centrale postcode: 4682

Populaire bereide maaltijden

 • Reepjes varkensvlees in jus
 • Tagliatelleschotel met kip
 • Varkenshaasje in pepersaus
 • Ajam pangang, bami goreng
 • Schnitzel champignonsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Heure-Le-Romain aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Check als eerst wat voor categorie kant-en-klaar maaltijd past bij uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de professionele bezorgservices en geef de voorkeur door. Let goed op het type maaltijden, keuze in bezorgdagen, en de klantwaardering.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de aanbieders hanteren een zeer betaalbaar proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Daardoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met alle maaltijd-verzorgers.

 4. Maaltijden afnemen

  Was de proefbestelling goed? Dat is fijn, nu kan men zonder moeite een nieuwe menulijst invullen. Steeds vaker is dat mogelijk door te bellen, door de menukaart in te vullen, of via de website. De thuismaaltijden worden in algemene zin aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Binnen het koelverse segment kunt u zelf kiezen van een bestellijst met pakweg 20 menu’s. Bij diepvries kunt u kiezen uit 70+ blijvende gerechten. Via het tafeltje dekje principe krijgt men een vaststaand menu per dag. In steeds meer gevallen is zelf samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijdservices werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Zoals bijv. Kip-groenteschotel en Spaghetti Napoli. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Via de welbekende bestellijst kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden in de meeste gevallen door uw eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers spreken we van elke week. Bij vriesvers is dat elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse ouderen of invaliden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Denk aan glutenvrij, gemalen, zoutarm, lactosevrij en ook veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Heure-Le-Romain. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst in het geval van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen & slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit