Maaltijdservice Bassenge

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bassenge voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Bassenge? Via de maaltijdservice-vergelijker vindt u snel en simpel alle services die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een kant-en-klaar maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: dat kunt u zelf beslissen. Nu al voor €5,40 per keer. Flink uitpakken met Pastaschotel: kip met broccoli of Gehaktbal, spinazie a la crème en aardappelpartjes met peterselie? Maar gaat het koken u moeilijk? Er is gelukkig een alternatief. Geholpen door de maaltijddienst in Bassenge smult u weer van gezonde gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuik
GemeenteBassenge
RecensieHoud me fit en vitaal
Postcode4690
Prijs per maaltijd€5,64
Populaire maaltijdKick Through Spaghetti

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Bassenge

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in en rondom Bassenge. U kunt denken aan erkende bezorgers als Yumbel en/of Delimeal. Echter, ook heel lokaal ontstaan er verschillende leveranciers en speciale eetpunten. Elke organisatie heeft zo een eigen menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door gebruik te maken van deze website kunt u derhalve de aanbieders eenvoudig met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van een geschikte leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende wat overzichtelijker. Moeite met kiezen? Begin dan met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Spelen er allergieën of dieetwensen zoals glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Bassenge? Dat is niet erg! Erg veel cateraars en traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens worden deze producten gekoeld naar onder 5⁰C. Zo blijven voedingsstoffen en smaak optimaal behouden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven in goede conditie. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bassenge. Een uitkomst voor bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Normaal geregeld via lokale vrijwilligers.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Een aantal bezorgers voorzien in een premium boodschappendienst voor ouderen. Zo bestelt men zonder moeite praktische of verse producten als snijworst en wilde tomaten mix. Veelal gratis bezorgd op een vast tijdstip.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Bassenge vergelijken

Af en toe profiteren van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Bassenge? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of neigt u meer naar een organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn diverse mogelijkheden die matchen met uw omstandigheden en eventuele dieet. Neem nu Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin en Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree? Onderstaand vergelijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Bassenge. Bekijk goed het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u tegen een zeer scherpe prijs smaakvolle bereide gerechten met verse producten en weinig koolhydraten keuren. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De gerechten worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Aanbieders werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bassenge voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs per maaltijd hangt af van bijvoorbeeld de leverancier, de mate van versheid, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel is er al vanaf €4,7.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Blinde Vink Puree Met Prei is er al voor €5,1.
 • Een warme daghap voor senioren als Varkensschnitzel in stroganoffsaus, sperziebonen en gebakken aardappelschijfjes is er al vanaf €5,55.
De avondmaaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Bouillon, iets te drinken en een dessert als Pêche melba achteraf. Heeft u een laag inkomen? Soms kan men hulp aanvragen bij de gemeente Bassenge voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Tomatensoep met balletjes
 • Spaghetti Bolognese, kaas
 • Stukjes rundvlees in jus
 • Broccoli rollade schotel
 • Kick Through Spaghetti

Steden in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bassenge aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na wat voor categorie ouderenmaaltijd rijmt met uw leefpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de professionele leveranciers en geef de voorkeur door. Bekijk met name het type maaltijden, keuze in bezorgdagen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De grote aanbieders bieden een goedkoop of gratis proefpakket. U kunt denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zo kunt u zonder hoge kosten kennismaken met goede services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was de proefbestelling goed? Gelukkig, nu kunt u eenvoudigeen nieuwe bestelling doorgeven. Gewoonlijk doet u dat door even te bellen, met behulp van de menulijst, of online. De maaltijden voor thuis worden vaak tot in de keuken geleverd via een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met om en nabij de 20 gerechten. In het aanbod van diepvries hebt u de keuze uit 100+ vaste maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er sprake van een daghap, zonder keuze. Soms is zelf mixen en combineren een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijd-verzorgers bieden een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Bijvoorbeeld Kabeljauw in kruidensaus en Kip naar oma’s recept sperziebonen, aardappelpuree, tomatenblokjes. Hiermee kan iedereen gebruik maken van thuismaaltijden voor senioren! Voor meer info neem contact op met uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd nadat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Middels de menulijsten kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De gerechten worden gewoonlijk door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers spreken we van 2 wekelijks. Binnen het vriesverse segment 1 of 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een goede maaltijd vormt het fundament van uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige ouderen of gehandicapten eten volgens een strikt dieet. Daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om glutenvrij, zoutarm, natriumarm, gemalen en ook vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Bassenge. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Wat voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect als u te maken heeft met een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente