Maaltijdservice Haccourt

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Haccourt voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Haccourt? Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u snel en simpel alle firma’s die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een kant-en-klaar maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €5,60 p.p. Smullen van Vegetarische balletjes in saus of Kippensoep met vermicelli? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er is gelukkig een alternatief. Via de maaltijddienst in Haccourt beschikt u over ambachtelijke maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuik
GemeenteOupeye
ReactieOok voor diëten
Postcode4684
Gemiddelde menuprijs€6,35
Maaltijd-topperKippenvlees in kerriesaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Haccourt

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in Haccourt. U kunt denken aan landelijke partijen als Dienstenthuis.be of Delimeal. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich allerlei initiatieven en vrijwilligersorganisaties. Elke aanbieder heeft weer een eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. D.m.v. deze website kan u daardoor de bezorgers eenvoudig naast elkaar bekijken. Het uitkiezen van de beste verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor wat minder gecompliceerd. Twijfelt u nog? Profiteer nu van eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u speciale voorkeuren zoals o.a. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Haccourt? Dat hoeft niet erg te zijn! Meer en meer traiteurs in België kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met uitsluitend verse groenten. Hierna worden deze maaltijden teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden ongeschonden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Maximale versheid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken shock-freeze ingevroren. Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis is dan ook overbodig.

 • Lang houdbaar
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Haccourt. Ideaal voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Doorgaans op touw gezet door een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Meerdere services faciliteren daarnaast een handige boodschappendienst voor gehandicapten. Hiermee krijgt u snel nuttige boodschappen zoals abrikozenjam of volle melk. In de regel gratis afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Haccourt vergelijken

Incidenteel eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Haccourt? Of prefereert u een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder gericht op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn velerlei mogelijkheden die matchen met uw omstandigheden en mogelijke allergieën. U kunt denken aan Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen of Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree? Via onze vergelijker vindt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de streek Oupeye. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Doorgaans kunt een voor een lage prijs complete bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen proberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er geldt geen doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Haccourt voor ouderen variëren nogal. Het tarief voor een maaltijd komt tot stand door bijvoorbeeld de leverancier, het type gerecht en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas wordt al bezorgd vanaf €5,8.
 • Diepvriesmaaltijd als Bloemkoolsoep kunt u al laten bezorgen vanaf €5,45.
 • De daghap voor ouderen als Donkey Kicks Chicken kunt u al bestellen vanaf €7,5.
De gerechten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Broccolisoep, een extra rauwkostsalade en niet te vergeten een toetje als Hemelse modder om het feest compleet te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? In sommige gevallen kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Oupeye voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Top-5 bereide maaltijden

 • Jonge kabeljauw in roomsaus
 • Stamppot Zuurkool met appel
 • Kipfilet in piri piri saus
 • Kipfilet in piri piri saus
 • Kippensoep met vermicelli

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Haccourt bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Kijk eerst na wat voor type ouderenmaaltijd rijmt met uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de aangesloten maaltijdservices en maak een keuze. Let met name op het type maaltijden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire maaltijdservices werken met een zeer betaalbaar proefpakket. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met professionele leveranciers.

 4. Vaste levermomenten

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dan kan men gemakkelijkweer nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls is dat mogelijk telefonisch, met behulp van de menulijst, of via internet. De (warme) maaltijden wordt gewoonlijk aan huis gebracht via een lokale leverancier in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met gemiddeld 25 gerechten. Spreken we over diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 100+ vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is zelf uw bord samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Neem nou Gehaktschijf in jus, andijvie a la crème en gekookte aardappelen of Varkensgehaktbal met vleesjus, aardappelpuree, broccoli. Zodoende kan iedereen genieten van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw bezorger.

Is er een minimale afname?

Nee, aanbieders hanteren geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis nadat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door middel van de standaard bestellijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – een bestelling plaatsen.

Hoe werkt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden vaak door een eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Koelvers: wekelijks. Binnen het vriesverse segment elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Verse voeding draagt bij aan uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige ouderen of invaliden eten volgens een strikt dieet. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over natriumarm, zoutarm, glutenvrij, lactosevrij of wellicht eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Haccourt. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden als u te maken heeft met een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat als slikken & kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit