Maaltijdservice Roclenge-Sur-Geer

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Roclenge-Sur-Geer voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Roclenge-Sur-Geer? D.m.v. deze pagina doorzoekt u probleemloos alle organisaties die leveren in uw plaats. Maaltijden warm bezorgd, of een vriesverse gerecht die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u kunt alle kanten op. Al beschikbaar vanaf €5,45 p.p. Ouderwets genieten van Dieet Blinde Vink Puree Met Prei of Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er is gelukkig een alternatief. Dankzij de maaltijdendienst in Roclenge-Sur-Geer geniet u van vers bereidde maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLuik
GemeenteBassenge
ErvaringGericht op 50 jaar en ouder
Postcode4690
Gemiddelde menuprijs€6,39
Geliefde maaltijdGepaneerde kipnuggets

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Roclenge-Sur-Geer

We zien meer en meer maaltijdendiensten in Roclenge-Sur-Geer. We hebben het over veel gekozen organisaties als Home Cuisine of HelloFresh. Maar ook op regionaal niveau zien we verscheidene organisaties en sociale voorzieningen. Elke organisatie wordt gekenmerkt door zijn eigen productaanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be kan u daardoor de services snel en makkelijk naast elkaar zetten. Uitkomen bij een degelijke verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat minder gecompliceerd. Zijn er nog twijfels? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van specifieke wensen als bijv. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Roclenge-Sur-Geer? Er is gelukkig een alternatief. Een aanzienlijk deel van de traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. In de volgende stap worden deze producten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door dit proces blijven vitaminen en mineralen onaangeroerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd 200 gram groente
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels de shock-freeze procedure ingevroren. Structuur en smaak blijven optimaal behouden. Maanden lang op te slaan. Iedere 7 dagen inkopen doen hoeft dan ook vaak niet.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Roclenge-Sur-Geer. Vaak toegepast door bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Geschikt voor directe consumptie. In veel gevallen gedaan door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Een aantal organisaties faciliteren daarnaast een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Hiermee haalt u snel nuttige boodschappen zoals theekoekjes of knäckebröd. Doorgaans gratis afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Roclenge-Sur-Geer vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Roclenge-Sur-Geer? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of prefereert u een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn relatief veel soorten maaltijden die aansluiten bij uw situatie en menu voorkeuren. Neem nu Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree of Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen? Hieronder treft u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de regio Bassenge. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Vaak kunt u tegen een zeer scherpe prijs complete bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig kunstmatige toevoegingen proberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De menu’s worden bezorgt door een persoonlijke bezorger. Er geldt geen vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Roclenge-Sur-Geer voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht wordt samengesteld door elementen als het bedrijf, het type gerecht en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie kunt u al laten bezorgen vanaf €4,95.
 • Een vriesverse maaltijd als Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree wordt al bezorgd vanaf €4,75.
 • De daghap voor ouderen als Vispotje in botersaus kunt u al laten bezorgen vanaf €6.
De maaltijden kan men aanvullen met onder andere Kreeftensoep, een extra rauwkostsalade en een dessert als Custard achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? In sommige gevallen kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Bassenge voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Gehaktballetjes in satésaus
 • Andijviestamppot, speklapje
 • Snijbonen met een kipfilet
 • Stamppot Hutspot met worst
 • Kalkoenmedaillons in saus

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Roclenge-Sur-Geer aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Bedenk eerst wat voor ouderenmaaltijd aansluit op uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk aangeraden bezorgdiensten en bekijk de beschikbaarheid. Controleer goed het maaltijd-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  De populaire aanbieders verstrekken een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Typische acties zijn 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u laagdrempelig kennismaken met aantrekkelijke maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kan men zonder moeite opnieuw bestellen. Doorgaans doet u dat telefonisch, met behulp van de menukaart, of via de iPad. Uw bestelling wordt altijd geleverd door een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met gemiddeld 20 menu’s. Als we het hebben over diepvries kan men kiezen uit 100+ vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe krijgt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Meer en meer is zelf uw bord samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers hebben een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Neem nou Jumping Jack Salmon en Rundervink met mosterdsaus, Parijse worteltjes en aardappelpuree. Daardoor krijgt iedereen geschikte warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kan men eenvoudig – op meerdere manieren – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werken de leveringen?

De bezorgmaaltijden worden in de regel door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. In het geval van koelvers: om de 4 dagen. In het geval van vriesvers: om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten is cruciaal voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel is heel belangrijk. Sommige bejaarden of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan zoutarm, glutenvrij, gemalen, natriumarm en niet te vergeten vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Roclenge-Sur-Geer. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect wanneer er sprake is van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit