Maaltijdservice Renlies

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Renlies voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Renlies? Aan de hand van deze pagina ontdekt u moeiteloos alle bedrijven die maaltijden thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of microgolf-maaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: er is veel mogelijk. Nu al voor €5,00 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Boerengehaktschotel met aardappelpuree-bieslook of Zalmfilet in saus? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Middels de maaltijdendienst in Renlies krijgt u voedzame gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteBeaumont
ReactieAltijd bereikbaar
Postcode6500
Gemiddelde menuprijs€5,05
Populaire maaltijdWild Crunches

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Renlies

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die actief zijn in Renlies. We hebben het over interessante services als Viangro of 0. Ook binnen de gemeente zien we uitstekende leveranciers en sociale voorzieningen. Elke leverancier heeft zo een “eigen” manier van bereiding en voorwaarden. Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker kan u de services gemakkelijk op een aantal punten vergelijken. Uitkomen bij een degelijke leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan leuker en makkelijker. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Is er sprake van bepaalde wensen zoals o.a. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Renlies? Er is een oplossing! Meer en meer traiteurs voor bejaarden worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door dit proces blijven voedingswaarden intact. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is niet altijd nodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Renlies. Een goede vervanger voor bijv. hulpbehoevenden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Veelvuldig gedaan door een plaatselijk restaurant.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • 100% vers
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Meerdere firma’s faciliteren daarnaast een extra boodschappendienst voor senioren. Hiermee koop men gelijk broodnodige boodschappen als chocolade vla en vuilniszakken. In algemene zin zonder bezorgkosten op een vast tijdstip.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Renlies vergelijken

Af en toe profiteren van een voedzame diepvriesmaaltijd in Renlies? Of houdt u juist van gezonde en lekkere koelverse seniorenmaaltijden? Of prefereert u een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit een hoop bezorgmaaltijden die passen bij uw uw situatie en voedingsadvies. Zelf maaltijden online bestellen als Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat of Gentse Waterzooi? Verderop vergelijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en nabij Beaumont. Onze tip: begin met een proefpakket. Meestal kunt een voor een lage prijs vers bereidde bereide gerechten met veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Renlies voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs voor een gerecht hangt namelijk af van aspecten als de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree bestelt u vanaf €4,6.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree wordt al bezorgd vanaf €3,85.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Gehakt in kappertjessaus kan je kopen vanaf €7,4.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Tomatensoep, een extra rauwkostsalade en voor de volledigheid een Taart om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? In sommige gevallen kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Beaumont voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Pastaschotel: kip met broccoli
 • Gehaktschijf met appelcompote
 • Couscous, kip, mergueze worst
 • Reepjes kalkoenvlees in saus
 • Hutspot, gesneden rundvlees

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Renlies aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Kijk eerst na welke vorm van een kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw situatie. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk beschikbare bezorgservices en selecteer er een. Controleer goed het maaltijd-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele verstrekkers werken met een scherp geprijsd proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met gespecialiseerde verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Mooi, dan kan men gemakkelijkopnieuw bestellen. Steeds vaker doet u dat via telefoon, via de papieren bestellijst of via de iPad. De maaltijden voor thuis worden dikwijls bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met pakweg 15 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan is er een keus te maken uit 90+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Rondom tafeltje dekje heeft u te maken met een speciaal dagmenu. Soms is vers op maat ook mogelijk.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, heel veel leveranciers voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. Denk aan Sucadelapje, bladspinazie, krieltjes of Pasta kip madras. Handig, want zo kan iedereen genieten van opwarmmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw bezorger.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer men deze ook zelf besteld heeft. Middels een speciale menukaart kunt u snel en simpel – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De verse maaltijden worden in algemene zin door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden elke week. Het vriesverse assortiment 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een voedzame maaltijd bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is essentieel. Diverse ouderen of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan natriumarm, glutenvrij, zoutarm, gemalen en ook koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Renlies. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit