Maaltijdservice Beaumont

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Beaumont voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Beaumont? Door middel van deze pagina treft u probleemloos alle bezorgers die aan huis leveren. Warm geleverd, of koelverse gerechten die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. En dat al vanaf €4,45 per maaltijd. Flink uitpakken met Gehaktballen in uienjus en Sukadelapje met jus. Bloemkool à la crème. Aardappelpuree met bieslook? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft niet erg te zijn! Dankzij de maaltijdendienst in Beaumont beschikt u over heerlijke gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieHenegouwen
GemeenteBeaumont
RecensieEenvoudig aanmelden
Postcode6500
Prijs per maaltijd€6,49
Nummer 1-maaltijdRundergehaktballetjes in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Beaumont

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de regio van Beaumont. U kunt denken aan veel gekozen partijen als Prego en/of Delhaize. Echter, ook heel lokaal bestaan er verscheidene instanties en zorginstellingen. Elke organisatie heeft weer een “eigen” assortiment en bestel- en bezorgmogelijkheden. Met behulp van maaltijdbutler.be kan u de bedrijven snel en makkelijk naast elkaar bekijken. Het selecteren van een solide leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve een stuk eenvoudiger. Weet u niet of het wat voor u is? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval specifieke wensen als bijvoorbeeld zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Beaumont? Er is een oplossing! Flink wat traiteurs voor ouderen worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Daarna worden ze snel teruggekoeld. Zo blijven geur, kleur en smaak onaangeroerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Vers van het land
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week bestellen is geen verplichting.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Beaumont. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Doorgaans georganiseerd door een meer lokale partij.

 • Direct aanschuiven
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

De meeste organisaties beschikken over een handige boodschappendienst voor senioren. Op die manier krijgt u zonder moeite de supermarktartikelen als honing of grillworst. Normaliter gratis mee bezorgd door de vaste bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Op een vast moment in de week
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Beaumont vergelijken

Zoekt u een handige diepvriesmaaltijd in Beaumont? Of heeft u liever echt 100% verse koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u een leverancier die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn talloze seniorenmaaltijden die kloppen met uw wensenlijstje en voedingsadvies. U kunt denken aan Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen en Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree? Op deze pagina bekijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en nabij Beaumont. Bekijk goed het proefpakket. Dikwijls kunt u tegen een zeer scherpe prijs voedzame bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig koolhydraten testen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt bezorgd door een persoonlijke bezorger. Er geldt geen vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Beaumont voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs hangt af van onderdelen als de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree vindt u vaak al vanaf €6,3.
 • Diepvriesmaaltijd als Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree vindt u vaak al vanaf €5,45.
 • Een warme daghap voor senioren als Aspergeragout met mini krieltjes met peterselie kunt u al bestellen vanaf €7,45.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Tomatensoep, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Custard om mee af te sluiten. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Beaumont voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Geliefde bereide maaltijden

 • Pastaschotel: kip met broccoli
 • Gehaktschijf met appelcompote
 • Couscous, kip, mergueze worst
 • Reepjes kalkoenvlees in saus
 • Hutspot, gesneden rundvlees

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Beaumont bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Stel eerst vast wat voor soort thuismaaltijd matcht met uw omstandigheden. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de aangesloten maaltijd-bedrijven en selecteer er een. Kijk goed na het aanbod, de bestel en bezorgopties, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste services verstrekken een zeer betaalbaar proefpakket. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u zonder hoge kosten kennismaken met professionele dienstverleners.

 4. Een vaste leverdag

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kan men snel en simpel weer nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker doet u dat telefonisch, door gerechten in te vullen, of via de iPad. De seniorenmaaltijden worden steeds vaker geleverd aan huis door een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er doorgaans een keuze menulijst met om en nabij de 30 gerechten. Als we het hebben over diepvries kunt u kiezen uit 80+ blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service kiest u voor een vast weekmenu. Meer en meer is zelf samenstellen ook een optie.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijdservices voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als o.a. Gepaneerde varkensschnitzel of Appelpannenkoek. Op die manier ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats in het geval men deze ook zelf besteld heeft. Aan de hand van de menulijsten kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers spreken we van elke week. Bij vriesvers: om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten is van belang voor uw vitaliteit en gezondheid. Een verse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse bejaarden of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Mede daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om gemalen, lactosevrij, natriumarm, zoutarm of misschien vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Beaumont. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij een situatie als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente