Maaltijdservice Barbençon

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Barbençon voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Barbençon? Geholpen door deze pagina ontdekt u supersnel alle services in de buurt! Tafeltje dekje, of een bezorgmaaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: u kunt alle kanten op. Nu al voor €4,10 per keer. Ouderwets genieten van Koolvis met tomatensaus, worteltjes en aardappelpuree en Slavink met champignonroomsaus, sperziebonen en gele rijst? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Geholpen door de maaltijddienst in Barbençon hebt u toegang tot complete gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteBeaumont
ReactieLekkerste seizoensmaaltijden
Postcode6500
Prijs per gerecht€5,02
Geliefde maaltijdPasta Venetia

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Barbençon

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de omgeving van Barbençon. Denk dan aan veel gekozen services als 15Gram of Delimeal. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij interessante aanbieders en verswinkels. Elke leverancier biedt een eigen type maaltijd en voorwaarden. Aan de hand van maaltijdbutler.be kunt u derhalve de bezorgers gemakkelijk op een aantal punten vergelijken. Uitkomen bij een goede bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zodoende wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met specifieke wensen zoals bijv. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Barbençon? Dat hoeft niet erg te zijn! Steeds meer traiteurs voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met uitsluitend verse groenten. Later wordt het eten snel teruggekoeld. Met deze techniek blijven geur, kleur en smaak intact. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Maximale versheid
 • Vol van smaak
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Eenvoudig op te warmen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Barbençon. Een redding voor bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Veelvuldig gedaan door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Meerdere organisaties beschikken over een praktische boodschappendienst voor senioren. Daarmee bestelt u direct belangrijke boodschappen als snoepjes en volle melk. Normaliter zonder extra kosten bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Barbençon vergelijken

Af en toe profiteren van een handige diepvriesmaaltijd in Barbençon? Of houdt u juist van de meest verse koelverse bezorgmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een bedrijf gericht op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden vele thuismaaltijden die voldoen aan uw voorkeuren en mogelijke allergieën. Wat dacht u van Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten of Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus? Op maaltijdbutler.be achterhaalt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Beaumont. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Dikwijls kunnen ouderen via een proefbox complete bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder conserveringsmiddelenbeoordelen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt geleverd door een lokale / regionale bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Barbençon voor ouderen variëren nogal. De prijs die u betaalt hangt af van onderdelen als de aanbieder, het productieproces, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,4.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €4,75.
 • Een thuisbezorgde daghap als Kip Andorra schotel kunt u al laten bezorgen vanaf €6,15.
Een verse maaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Bamisoep, een stukje fruit en voor de volledigheid een Flensjes om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Beaumont voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Kip kerrie ananas met risotto
 • Spaghetti, tonijn, kappertjes
 • Hamburger, ui en champignons
 • Spinaziestamppot, braadworst
 • Stamppot Zuurkool met appel

Plekken in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Barbençon aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Stel eerst vast wat voor soort maaltijdservice in lijn is met uw situatie. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijd-bedrijven en selecteer er een. Check vooral het aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Begin met het proefpakket

  De meeste dienstverleners hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met goede services.

 4. Wekelijks bestellen

  Was de proefbestelling goed? In dat geval kunt u elke dag een nieuwe bestelling doorgeven. Meestal kan dit via de telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of online. De maaltijden voor ouderen worden veelal geleverd door een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met plusminus 20 maaltijden. Bij diepvries is het assortiment beperkt tot 100+ vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service kiest u voor een vaststaand menu per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf gerechten samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer services voorzien in een speciale menulijst voor mensen met een dieet. ZoalsRundersukade met vleesjus, aardappelpuree met persillade, sperziebonen en Varkensvlees in saus. Handig, want zo kan iedereen genieten van thuismaaltijden voor senioren! Voor meer info neem contact op met uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen indien u deze besteld heeft. Met behulp van de menulijsten kunt u gemakkelijk – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden worden in de meeste gevallen door een eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers spreken we van om de 3 dagen. Binnen het vriesverse segment maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd vormt het fundament van uw lichamelijke gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige bejaarden of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Mede daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het gaat om natriumarm, lactosevrij, gemalen, zoutarm of wellicht vegetarisch, vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Barbençon. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden als er iets speelt als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit