Maaltijdservice Sautin

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sautin voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Sautin? Via onze vergelijker vindt u probleemloos alle leveranciers die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of vriesverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. Al beschikbaar vanaf €5,30 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat of Pasta kip madras? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Via de maaltijddienst in Sautin beschikt u over heerlijke maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeenteSivry-Rance
Waarom bestellen?Gebalanceerde maaltijden
Postcode6470
Prijs per maaltijd€5
Maaltijd-topperKaaskroketjes

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Sautin

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de buurt van Sautin. Neem interessante services als Vlotter of 0. Ook in de gemeente zelf zien we verscheidene aanbieders en speciale eetpunten. Elke service wordt gekenmerkt door zijn eigen aanbod en voorwaarden. Dankzij deze website kan u daarom de bedrijven probleemloos tegen elkaar afzetten. Het uitzoeken van een geschikte verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan een beetje makkelijker. Zijn er meerdere opties? Ga dan eerst voor eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u speciale voorkeuren zoals bijv. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Sautin? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Meer en meer traiteurs en cateraars passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd verse producten. Vervolgens worden ze snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door deze handeling blijven voedingsstoffen en smaak ongeschonden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sautin. Vaak toegepast door bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaliter verzorgd door een meer lokale partij.

 • Warm thuisbezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Een aantal services voorzien in een handige boodschappendienst voor ouderen. Op die manier krijgt u moeiteloos broodnodige boodschappen als grillworst en afbak pistolet meergranen. Veelal kosteloos afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Sautin vergelijken

Af en toe profiteren van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Sautin? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse maaltijden? Of neigt u meer naar een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn een hoop opties die matchen met uw situatie en eventuele dieet. Wat te denken van Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel of Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree? Op deze pagina vindt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Sivry-Rance. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Dikwijls is er een proef-mogelijkheid. U kan ambachtelijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten keuren. U kunt via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er is geen sprake van een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sautin voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die u betaalt komt tot stand door factoren als de aanbieder, het totale assortiment, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat is er al vanaf €6.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij is beschikbaar vanaf €4,7.
 • Een daghap aan huis als Varkenslapje in jus. Gestoofde prei. Mini krieltjes paprika-tijm kan je kopen vanaf €7,1.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Goulashsoep, een lekker bijgerecht en een dessert als Cranachan als nagerecht. Heeft u een laag inkomen? Mogelijk kan u dan een subsidie of regeling treffen met de gemeente Sivry-Rance voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Kipsaté en ei met bami goreng
 • Stamppot Andijvie met spekjes
 • Rode kool met gehakt schotel
 • Linzensoep met bleekselderij
 • Spaghettischotel bolognese

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sautin aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Stel eerst vast wat voor kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw gesteldheid. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk professionele maaltijdservices en bekijk de beschikbaarheid. Let goed op het gerechten-aanbod, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De belangrijkste dienstverleners verstrekken een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Denk dan aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u op een prettige manier kennismaken met bekende verstrekkers.

 4. Een vaste leverdag

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kan men overzichtelijk opnieuw bestellen. In veel gevallen doet u dat via een speciaal telefoonnummer, door gerechten in te vullen, of email / internet. Het eten wordt standaard tot in de keuken geleverd via een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ruwweg 15 menu’s. Kiest u voor diepvries dan is het aanbod gelimiteerd tot 70+ blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje gebruikt men één maaltijd per dag. Meer en meer is zelf mixen en combineren een optie die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel services hanteren een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Neem nou Kipfilet in champignonsaus. Ratatouille. Gebakken krieltjes en Zalmfilet in botersaus. Hierdoor kan iedereen genieten van seniorenmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden in de regel door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers is dat wekelijks. In het geval van vriesvers: maandelijks.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een verse maaltijd draagt bij aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel bejaarden of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan lactosevrij, gemalen, zoutarm, glutenvrij of misschien koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Sautin. Is er sprake van een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch als u te maken heeft met glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit