Maaltijdservice Strée

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Strée voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Strée? Aan de hand van onze vergelijker achterhaalt u probleemloos alle bedrijven die bij u thuisbezorgen. Warme gerechten, of opwarmmaaltijden die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €4,70 per persoon. Smullen van Hollandse hachee of Spinaziestamppot? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Via de maaltijddienst in Strée hebt u toegang tot vers bereidde maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteBeaumont
ErvaringOverheerlijke en gezond
Postcode6511
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,08
Vaak gekozen maaltijdSpekpannenkoek

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Strée

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Strée. Neem bijv. interessante aanbieders als HelloFresh en Prego. Maar ook in de buurt zijn er verscheidene aanbieders en slagerijen. Elke partij levert een eigen assortiment en voorwaarden. Door middel van de maaltijdservice-vergelijker kan u daardoor de bezorgers snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van een degelijke verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Profiteer nu van een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er speciale voorkeuren zoals bijv. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Strée? Er is gelukkig een alternatief. Best veel traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens wordt de maaltijd snel teruggekoeld. Zo blijven geur, kleur en smaak intact. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur raken niet bedorven. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Strée. Perfect voor bijv. senioren die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Meestal verzorgd door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Meerdere firma’s hanteren ook een extra boodschappendienst voor bejaarden. Daarmee haalt u zonder moeite verse of handige boodschappen als zakdoekjes of halfvolle melk. Veelal kosteloos afgeleverd met de maaltijden.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Tot in de keuken geleverd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Strée vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Strée? Of bent u meer op zoek naar vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een leverancier die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn velerlei bezorgmaaltijden die passen bij uw uw omstandigheden voedingspatroon. Wat te denken van Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin en Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti? Verderop ontdekt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en nabij Beaumont. Let ook goed op het proefpakket. Vaak kunt een voor een lage prijs vers bereidde bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen uittesten. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Strée voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt is afhankelijk van o.a. de aanbieder, het type gerecht en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree vindt u vaak al vanaf €5,25.
 • Diepvriesmaaltijd als Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €5,35.
 • Een warme dagschotel als Risotto, bospaddestoelen bestelt u vanaf €6,95.
Een verse maaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Spinaziesoep, een gezonde salade en om het compleet te maken Appelmoes om mee af te sluiten. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Beaumont voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Tagliatelle, kip, paddestoelen
 • Pannenkoeken met appelvulling
 • Zomerzuurkool met casselerrib
 • Eendenvlees in zoetzure saus
 • Gepaneerde varkensschnitzel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Strée aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Stel eerst vast welk soort seniorenmaaltijd rijmt met uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de aangesloten maaltijddiensten en kies er een. Let goed op de voedingswaarden, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  De professionele leveranciers stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met aantrekkelijke leveranciers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Bevalt het proefpakket? In dat geval kan men elke dag een nieuwe menulijst invullen. Doorgaans is dat mogelijk via de telefoon, via een menulijst, of met de computer. De (warme) maaltijden wordt veelal tot in de keuken geleverd via een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u gerechten kiezen op een lijst met grofweg 30 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan is er een keus te maken uit 80+ vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje is er sprake van een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw bord samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle dienstverleners bieden een speciale categorie met dieetmaaltijden. ZoalsGehaktbal, witlof, gekookte aardappelen, bieslook of Eendenvlees in zoetzure saus. Handig, want zo kan iedereen gebruik maken van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien u deze besteld heeft. Door middel van de welbekende bestellijst kunt u gemakkelijk – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De menu’s worden vaak door uw eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. In het geval van koelvers: om de 4 dagen. Bij vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding helpt mee aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagverse warme schotel is essentieel. Veel ouderen of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om gemalen, natriumarm, zoutarm, glutenvrij of misschien vegetarisch, koolhydraatarm, veganistisch, eiwitrijk: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Strée. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst in het geval van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit