Maaltijdservice Thirimont

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Thirimont voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Thirimont? Geholpen door deze pagina treft u supersnel alle leveranciers in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of dagverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €3,75 per persoon. Aanschuiven voor Rundervink met mosterdsaus, Parijse worteltjes en gele rijst of Omelet in bearnaisesaus. Zilvervliesrijst-groenteschotel? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is gelukkig een alternatief. Geholpen door de maaltijddienst in Thirimont ontvangt u gezonde gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteBeaumont
RecensieMet aandacht bereid
Postcode6500
Gemiddelde prijs€5,07
Vaak gekozen maaltijdChampignonsoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Thirimont

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in Thirimont. Denk aan grote services als Colruyt of 15Gram. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor verscheidene organisaties en wijkrestaurants. Elke optie wordt bestempeld door een eigen manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. Geholpen door onze tool kunt u de services eenvoudig naast elkaar bekijken. De keuze maken voor een relevante service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een stuk eenvoudiger. Eerst eens proberen? Bestel in dat geval eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u speciale voorkeuren als onder andere gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Thirimont? Geen probleem! Best veel traiteurs voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daaropvolgend wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door deze handeling blijven voedingswaarden beschermd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak, geur en mineralen blijven optimaal behouden. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Thirimont. Ideaal voor bijv. senioren die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Dikwijls gedaan door een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Maximale versheid
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende bedrijven voorzien in een handige boodschappendienst voor ouderen. Op die manier krijgt u probleemloos belangrijke boodschappen als muesli of afbak croissants naturel. Dikwijls gratis afgeleverd tot in de keuken.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Thirimont vergelijken

Af en toe profiteren van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Thirimont? Of prefereert u echt 100% verse koelverse maaltijden? Of zoekt u een lokale organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn talloze bezorgmaaltijden die overeenstemmen met uw wensen en eetpatroon. Denk maar aan Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel of Spaghetti Bolognese Kaas? Verderop achterhaalt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de omgeving Beaumont. Let ook goed op het proefpakket. Meestal kan men voor aantrekkelijke prijzen gezonde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Aanbieders werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Thirimont voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die u betaalt is afhankelijk van bijvoorbeeld het bedrijf, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen bestelt u vanaf €5,55.
 • Diepvriesmaaltijd als Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin wordt al bezorgd vanaf €3,65.
 • Een warme daghap voor senioren als Rundermedaillons in pepersaus. Bonne femme kunt u al laten bezorgen vanaf €7,05.
De gerechten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Bouillon, een lekker bijgerecht en een dessert als Spekkoek na. Heeft u weinig financiële middelen? Wellicht kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Beaumont voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

 • Stamppot spruitjes met chorizo
 • Schelvis in Dijon-mosterdsaus
 • Spaghetti, tonijn, kappertjes
 • Gegrilde groentenmix in saus
 • Babi pangang, rijstfantasie

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Thirimont aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Trek eerst na wat voor maaltijdservice aansluit op uw leefpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijd-bedrijven en bepaal uw voorkeuren. Kijk goed na het aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste leveranciers geven een spotgoedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zodoende kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met gespecialiseerde verstrekkers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kunt u dagelijks nog een bestelling doen. Vaak kan dit via telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of email / internet. De menu’s worden standaard tot in de keuken geleverd via een lokale leverancier in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met circa 20 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan hebt u de keuze uit 50 – 100 blijvende gerechten. Bij de tafeltje dekje service is er vaak één maaltijd per dag. Bij sommige aanbieders is zelf uw menu samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als bijv. Kipfilet met vleesjus, gekookte aardappelen, wortelen met peterselie en Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes. Zo ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, leveranciers werken niet met een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats zodra u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men eenvoudig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De verse maaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Binnen het koelverse segment wekelijks. Bij vriesvers spreken we van 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een voedzame maaltijd draagt bij aan een goede balans en energie. Een warme schotel in de avond mag dan ook niet ontbreken. Veel ouderen of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het gaat om glutenvrij, natriumarm, zoutarm, lactosevrij of misschien veganistisch, vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Thirimont. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden in het geval van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit