Maaltijdservice Felenne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Felenne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Felenne? Geholpen door maaltijdbutler.be treft u overzichtelijk alle services die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of een diepvries maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. En dat al vanaf €5,45. Smullen van Tartaartje met uiensaus, snijbonen en gebakken aardappelblokjes en Pastaschotel: kip met broccoli? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Geholpen door de maaltijddienst in Felenne beschikt u over verse gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieNamen
GemeenteBeauraing
ReactieTop geregeld!
Postcode5570
Prijs per maaltijd€5,05
Meest gekozen maaltijdGehakt, prei, aardappelpuree

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Felenne

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Felenne. We hebben het over erkende bezorgers als Home Cuisine en Colruyt. Ook in de gemeente zelf ontwikkelen zich allerlei instellingen en restaurants. Iedere leverancier wordt gekenmerkt door een eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Dankzij deze pagina kan u de firma’s rustig op een rijtje zetten. Uitkomen bij de best passende dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende een beetje makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Begin dan met een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er specifieke wensen zoals bijvoorbeeld vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Felenne? Dat is niet erg! Best veel traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Vervolgens worden deze producten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Om die reden blijven smaak en vitamines optimaal behouden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd 200 gram groente
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Kleine en grote porties
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Felenne. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Veelvuldig verzorgd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct aanschuiven
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Veel services hebben daarnaast een speciale boodschappendienst voor chronisch zieken. Zodoende koop men eenvoudig broodnodige boodschappen als ontbijtspek of karnemelk. Gewoonlijk gratis mee bezorgd door de vaste bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Felenne vergelijken

Af en toe profiteren van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Felenne? Of houdt u juist van de meest verse koelverse maaltijden voor senioren? Of zoekt u een lokale organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden diverse mogelijkheden die overeenstemmen met uw situatie en eetpatroon. Neem nu Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree of Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel? Hieronder achterhaalt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de regio Beauraing. Bekijk goed het proefpakket. Steeds vaker is er een proef-mogelijkheid. U kan complete bereide gerechten met verse producten en weinig vet uittesten. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Felenne voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die u betaalt komt tot stand door factoren als de aanbieder, herkomst ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Vol Au Vent Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,55.
 • Een vriesverse maaltijd als Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree is er al voor €3,8.
 • Een warme dagschotel als Lekkerbekje met tomatensaus en een rijst-groenteschotel kan je kopen vanaf €7,1.
Het diner is vaak uit te breiden met o.a. Juliennesoep, een lekker bijgerecht en een dessert als Cranachan als afsluiter. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Beauraing voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Beste bereide maaltijden

 • Varkenslapje in jus
 • Gebakken krieltjes
 • Prei-gehaktschotel
 • Witlof a la creme
 • Gegrilde paprika

Plaatsen in de buurt


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Felenne aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Stel eerst vast wat voor soort thuismaaltijd rijmt met uw situatie. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de aangeraden maaltijdservices en kies een geschikte. Bekijk met name het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  De populaire maaltijd-verzorgers stunten met een extra goedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Daardoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bepaalde aanbieders.

 4. Wekelijks bestellen

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kan men dagelijks opnieuw bestellen. Gewoonlijk kan dat via de telefoon, door gerechten in te vullen, of met de tablet. Het eten wordt vaak bezorgd tot in de keuken via een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij de koelverse variant, dan profiteert u van een menukaart met grofweg 25 gerechten. Bij diepvries kan men kiezen uit 100+ vaste maaltijden. Rondom tafeltje dekje treft men een speciaal dagmenu. Meer en meer is vers op maat ook mogelijk.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, heel veel services werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Zoals bijv. Spagheti carbonara en Broccolisoep. Hiermee zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er geldt geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via de unieke menukaart / lijst kan men op eigen houtje – op meerdere manieren – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de bezorging?

De microgolf-maaltijden worden gewoonlijk door een eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers: 2 wekelijks. Bij vriesvers is dat maandelijks.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met voldoende groenten vormt het fundament van een optimale lichamelijke gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is heel belangrijk. Veel bejaarden of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Hierdoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan gemalen, glutenvrij, lactosevrij, natriumarm of wellicht vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Felenne. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een situatie als coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit