Maaltijdservice Baronville

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Baronville voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Baronville? Door gebruik te maken van deze pagina achterhaalt u snel en simpel alle firma’s die leveren in uw plaats. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een dagvers maaltijd die u zelf moet opwarmen: dat kunt u zelf beslissen. Al beschikbaar vanaf €4,75 per maal. Ouderwets genieten van Procureurlapje, bladspinazie, aardappelpuree en Spitskoolschotel en aardappelpuree? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Middels de maaltijdendienst in Baronville ontvangt u heerlijke gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteBeauraing
RecensieAl jarenlang klant
Postcode5570
Gemiddelde menuprijs€5,03
Vaak gekozen maaltijdSpinaziestamppot, braadworst

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Baronville

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in Baronville. Denk aan erkende partijen als HelloFresh en/of Dienstenthuis.be. Echter, ook heel lokaal kan men kiezen voor verscheidene leveranciers en verswinkels. Iedere aanbieder wordt gekenmerkt door een heel eigen type maaltijd en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door middel van deze website kunt u dus de bezorgdiensten eenvoudig naast elkaar zetten. Het selecteren van een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat overzichtelijker. Twijfelt u nog? Bestel dan een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Is er sprake van specifieke wensen zoals lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Baronville? Er kan meer dan u denkt! Een groot aantal traiteurs voor senioren zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Later worden deze producten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door deze handeling blijven vitaminen en mineralen in topconditie. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Vers van het land
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven in goede conditie. Maanden lang op te slaan. Iedere 7 dagen inkopen doen is niet altijd nodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Baronville. Ideaal voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Doorgaans op touw gezet door een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • 100% vers
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verschillende bezorgers hebben daarnaast een handige boodschappendienst voor ouderen. In dat geval koop men snel praktische of verse producten als grillworst en snoepjes. Gewoonlijk gratis afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Baronville vergelijken

Liefhebber van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Baronville? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse thuismaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden een groot aantal soorten maaltijden die rijmen met uw voorkeuren en mogelijke diëten. Genieten van de lekkerste gerechten als Hutsepot Met Rookworst En Spek of Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen? Op deze pagina ziet u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de regio Beauraing. Overweeg ook altijd het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u tegen een zeer scherpe prijs uitstekende bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig vet uitproberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Baronville voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs wordt samengesteld door factoren als de leverancier, het productieproces, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje kunt u al laten bezorgen vanaf €5,85.
 • Een vriesverse maaltijd als Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree kunt u al bestellen vanaf €4,95.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Gebonden goulashsoep is beschikbaar vanaf €6,3.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Bouillon, een lekker bijgerecht en iets fris zoals Chocolade mousse achteraf. Heeft u weinig financiële middelen? Doorgaans kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Beauraing voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Kip korma, rijstmix
 • Gestoofde peertjes
 • Hutspot, rundvlees
 • Zalm in dillesaus
 • Gekruide speklap

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Baronville bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Ga eerst na wat voor soort kant-en-klaar maaltijd klopt met uw omstandigheden. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk professionele maaltijd-bedrijven en selecteer er een. Bekijk met name het maaltijd-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Start met een proefpakket

  De meeste maaltijdservices geven een voordelig proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met alle verstrekkers.

 4. Maaltijden afnemen

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men probleemloos nog een bestelling doen. Dikwijls doet u dat via telefoon, met behulp van de menukaart, of via de iPad. De menu’s worden meestal thuisbezorgd middels een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij de koelverse variant, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met gemiddeld 20 gerechten. Spreken we over diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Met een tafeltje dekje is er sprake van een vast weekmenu. Meer en meer is zelf mixen en combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdservices bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Roerei met spinazie à la crème en Halskarbonade met jus en andijviestamppot met spekjes. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden thuismaaltijden voor senioren! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Middels de unieke menukaart / lijst kunt u wekelijks zelf – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werkt de bezorging?

De seniorenmaaltijden worden in de meeste gevallen door een regionale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Binnen het koelverse segment elke 3/4 dagen. Bij vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Gezond en vers eten helpt mee aan uw vitaliteit en gezondheid. Een verse warme schotel is heel belangrijk. Veel senioren of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan gemalen, zoutarm, natriumarm, glutenvrij en niet te vergeten eiwitrijk, koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Baronville. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal als er iets speelt als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit