Maaltijdservice Wanlin

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wanlin voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Wanlin? Door middel van www.maaltijdbutler.be vindt u gemakkelijk alle aanbieders in uw regio! Maaltijden warm bezorgd, of dagverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u bepaalt het helemaal zelf. Nu al voor €3,55 per maal. Flink uitpakken met Runderlapje in jus of Aspergesoep? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er kan meer dan u denkt! Dankzij de maaltijdendienst in Wanlin geniet u van voedzame gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieNamen
GemeenteHouyet
BeoordelingZou niet zonder kunnen
Postcode5564
Maaltijd prijs€5,02
Meest gekozen maaltijdAardappelpartjes rozemarijn

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Wanlin

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in Wanlin. Neem bijv. grote partijen als Colruyt en/of Vlotter. Ook in deze plaats zelf ontstaan er interessante instanties en sociale voorzieningen. Iedere service heeft zo een heel eigen manier van bereiding en bestelvoorwaarden. Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker kan u daardoor de leveranciers op uw gemak naast elkaar zetten. Het uitzoeken van een solide bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij derhalve wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er dieetwensen als onder andere eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Wanlin? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een groot aantal traiteurs voor bejaarden worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Nadien wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden ongedeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen raken niet bedorven. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wanlin. Vaak toegepast door bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Geschikt voor directe consumptie. Dikwijls gedaan door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Een aantal firma’s beschikken over een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Hiermee krijgt men direct verse of handige boodschappen als koffiekoeken en volle melk. In algemene zin zonder bezorgkosten wanneer u dat wil.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Wanlin vergelijken

Incidenteel eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Wanlin? Of zoekt u gezonde en lekkere koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden verscheidene soorten maaltijden die passen bij uw uw eisen en menu voorkeuren. U kunt denken aan Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus of Kervelsoep? Op deze pagina ontdekt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Houyet. Let ook goed op het proefpakket. Gewoonlijk kunt een voor een lage prijs voedzame bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig zout proberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden bezorgd door uw eigen bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wanlin voor ouderen variëren nogal. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van o.a. de aanbieder, de grootte van de keuken, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree is beschikbaar vanaf €5,75.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kip Kerriesaus Met Rijst kunt u al bestellen vanaf €5,3.
 • Een daghap aan huis als Visburger met groenten kunt u al bestellen vanaf €6,1.
De gerechten kan men aanvullen met onder andere Thukpa, een lekker bijgerecht en niet te vergeten een toetje als Roomijs om het af te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Houyet voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Beste bereide maaltijden

 • Heldere kippensoep
 • Chinese wokschotel
 • Maaltijdpoffertjes
 • Verse fruitsalade
 • Gewokte spinazie

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wanlin aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Onderzoek allereerst welk soort opwarmmaaltijd in lijn is met uw gesteldheid. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk beschikbare maaltijd-bedrijven en maak een keuze. Check vooral de versheid van ingrediënten, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste maaltijd-verzorgers bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U kunt denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Daardoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met alle maaltijdservices.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Mooi, dan kan men zonder problemen weer nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen kan dat per telefoon, door de menukaart in te vullen, of via de iPad. De (warme) maaltijden wordt gemiddeld genomen tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met ongeveer 30 menu’s. Als we het hebben over diepvries kan men kiezen uit 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan krijgt men een speciaal dagmenu. Bij sommige aanbieders is zelf samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle services komen u tegemoet met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Zoals bijv. Kreeftensoep of Gebakken heek met bearnaisesaus. Risotto van zilvervliesrijst met groenten. Zo zijn er voor alle bejaarden gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen aanbieder.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien u een bestelling heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kunt u gemakkelijk – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er geleverd?

De bezorgmaaltijden worden in de meeste gevallen door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers spreken we van wekelijks. In het geval van vriesvers: 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Verse voeding draagt bij aan uw energie en levenslust. Een verse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse senioren of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het betreft zoutarm, lactosevrij, glutenvrij, gemalen of juist veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Wanlin. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig wanneer er sprake is van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en/of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit