Maaltijdservice Custinne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Custinne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Custinne? Aan de hand van deze website doorzoekt u gemakkelijk alle services in uw eigen gemeente. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of kant-en-klaar maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. Nu al voor €4,75. Smullen van Verse rauwkostsalade en Kipgyros Rijst? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Dankzij de maaltijdendienst in Custinne hebt u toegang tot verse maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNamen
GemeenteHouyet
RecensieSmaak valt niet tegen
Postcode5562
Gemiddelde menuprijs€5
Maaltijd-topperKippenbout à la bonne femme

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Custinne

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de omgeving van Custinne. Neem interessante bezorgers als Yumbel of 0. Maar ook lokaal ontwikkelen zich allerlei leveranciers en vrijwilligersorganisaties. Iedere optie biedt een eigen menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Geholpen door deze website kan u daarom de firma’s op uw gemak op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor een goede dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat overzichtelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Kijk dan eerst naar een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Bestaan er maaltijdvoorkeuren zoals vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Custinne? Geen probleem! Legio traiteurs voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Later wordt het eten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door dit proces blijven smaak en voedingswaarden onaangeroerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Continue bestellingen plaatsen is dan ook overbodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Custinne. Een redding voor bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Veelvuldig gedaan door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

De meeste aanbieders faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor senioren. Zo haalt men probleemloos nuttige boodschappen zoals komijnekaas en sandwich spread. Vaak zonder extra kosten bezorgd tot in de keuken.

 • Direct alles in huis
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Custinne vergelijken

Incidenteel eens genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Custinne? Of prefereert u de meest verse koelverse thuismaaltijden? Of heeft u liever een instelling die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn een groot aantal type aanbieders die overeenstemmen met uw wensenlijstje voedingspatroon. Wat te denken van Dieet Vol Au Vent Puree of Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix? Via onze vergelijker ontdekt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de streek Houyet. Bekijk goed het proefpakket. Gewoonlijk kan men voor aantrekkelijke prijzen ambachtelijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig koolhydraten proeven. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Aanbieders werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Custinne voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die u betaalt komt tot stand door zaken als de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree is beschikbaar vanaf €6,2.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Lasagne Bolognese is er al voor €4,05.
 • De daghap voor ouderen als Stamppot andijvie is beschikbaar vanaf €6,35.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Phở, iets te drinken en voor de volledigheid een Schaafijs na. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Houyet voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Spagheti carbonara
 • Kip-groenteschotel
 • Flensjes met fruit
 • Rundvlees in saus
 • Gestoofde wortel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Custinne bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Stel eerst vast welke vorm van een thuismaaltijd klopt met uw gesteldheid. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk meest gekozen bezorgservices en kies er een. Let goed op het soort gerechten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  De meeste dienstverleners werken met een voordelig proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u zonder hoge kosten kennismaken met alle services.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kunt u elke dag opnieuw bestellen. Gewoonlijk doet u dat per telefoon, via de papieren bestellijst of online. Uw bestelling wordt meestal thuisbezorgd middels een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met grofweg 25 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan hebt u de keuze uit 100+ vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje kiest u voor een vast weekmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf samenstellen een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle leveranciers gebruiken een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als o.a. Schnitzel met jachtsaus en rozemarijn aardappel en Gestoofde spitskool. Hierdoor krijgt iedereen geschikte opwarmmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw bezorger.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er geldt geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd wanneer men deze ook zelf besteld heeft. Via de menulijsten kan men eenvoudig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De verse maaltijden worden normaliter door uw persoonlijke bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse aanbod om de 3 dagen. Het vriesverse assortiment 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een gewoon goede maaltijd draagt bij aan een vitaal en energiek lichaam. Een lekkere en gezonde warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel senioren of beperkten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daarom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met gemalen, zoutarm, glutenvrij, lactosevrij of juist veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Custinne. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst in het geval van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit