Maaltijdservice Feschaux

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Feschaux voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Feschaux? D.m.v. maaltijdbutler.be treft u gemakkelijk alle aanbieders die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of vriesverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €3,60 per maaltijd. Genieten van Snijbonen met een kipfilet of Tomatensoep? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Via de maaltijddienst in Feschaux geniet u van uitstekende gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieNamen
GemeenteBeauraing
ReactieLuxe en erg lekker
Postcode5570
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,06
Geliefde maaltijdVarkenshaas boontjes schotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Feschaux

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in en rondom Feschaux. We hebben het over grote services als Marley Spoon en/of Smartmat. Maar ook op regionaal niveau kan men kiezen voor verschillende aanbieders en restaurants. Iedere service wordt gekenmerkt door z’n eigen assortiment en bestel- en bezorgmogelijkheden. Met behulp van onze tool kan u de organisaties op uw gemak op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor een solide verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo wat aangenamer. Moeite met kiezen? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er allergieën of dieetwensen zoals bijv. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Feschaux? Ook dan bent u welkom! Steeds meer cateraars en traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met uitsluitend verse groenten. Vervolgens wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Met deze techniek blijven voedingswaarden gewaarborgd. Het is 1 week houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Feschaux. Een redding voor bijv. senioren die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Meestal gedaan door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Maximale versheid
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verscheideneservices voorzien in een handige boodschappendienst voor senioren. Op die manier koop u gelijk de boodschappen zoals druiven of desem naturel. Niet zelden zonder extra kosten bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Feschaux vergelijken

Zoekt u een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Feschaux? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of neigt u meer naar een aanbieder gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit relatief veel soorten maaltijden die kloppen met uw wensenlijstje en eventuele voedingsvoorschrift. U kunt denken aan Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel of Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree? Onderstaand treft u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de streek Beauraing. Bestel eerst eens een proefpakket. In veel gevallen kunnen ouderen via een proefbox complete bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig zout proberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Er is geen sprake van een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Feschaux voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door onderdelen als de maaltijdservice, het aanbod in gerechten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €5,15.
 • Vriesverse maaltijd als Tomatensoep Met Balletjes bestelt u vanaf €5,45.
 • Een warme dagschotel als Kippendijstukjes in satésaus, nasi goreng kunt u al bestellen vanaf €6,15.
Het diner is vaak uit te breiden met o.a. Pompoensoep, een stukje fruit en iets fris zoals Flensjes na. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan u hulp aanvragen bij de gemeente Beauraing voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Runderlever in saus
 • Gepofte aardappels
 • Slavink in uienjus
 • Kippenbout in jus
 • Hollandse hachee

Steden in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Feschaux bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Achterhaal eerst welk soort bezorgmaaltijd in lijn is met uw wensen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk populaire maaltijdservices en bekijk de beschikbaarheid. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, op welke manieren u kunt bestellen, en recensies van andere klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de services geven een goedkoop of gratis proefpakket. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met geschikte aanbieders.

 4. Vaste levermomenten

  Beviel het proefpakket? In dat geval kunt u supersnel nog een bestelling doen. Vaak kan dit door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of via internet. De (warme) maaltijden wordt gemiddeld genomen bezorgd tot in de keuken via een persoonlijke bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met ruwweg 25 menu’s. Bij diepvries hebt u de keuze uit 70 – 150 vaste menu’s. Bij tafeltje dekje is er vaak een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf uw bord samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Tartaartje met uiensaus, snijbonen en gebakken aardappelblokjes en Runderstoofpotje met stamppot hutspot. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd op het moment dat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels de welbekende bestellijst kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werken de leveringen?

De kant-en-klaar maaltijden worden vaak door een vaste bezorgdienst op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse gerechten maandelijks.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Verse voeding is cruciaal voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagverse warme schotel is essentieel. Sommige bejaarden of invaliden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis bezorgd. U kunt denken aan gemalen, zoutarm, lactosevrij, natriumarm en ook koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Feschaux. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij een situatie als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit