Maaltijdservice Martouzin-Neuville

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Martouzin-Neuville voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Martouzin-Neuville? Door gebruik te maken van onze tool vergelijkt u eenvoudig alle organisaties die leveren in uw plaats. Maaltijden warm bezorgd, of diepvriesmaaltijden die u zelf moet opwarmen: u maakt zelf de keuze. En dat al vanaf €5,30 per maal. Flink uitpakken met Varkenshaas, botergroenten, gebakken aardappelen en Gehaktbal, spinazie a la crème en aardappelpartjes met peterselie? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is een oplossing! D.m.v. de maaltijddienst in Martouzin-Neuville beschikt u over de lekkerste maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieNamen
GemeenteBeauraing
ReactieHoef niet meer te koken
Postcode5573
Gemiddelde prijs€5,14
Vaak bestelde maaltijdPannenkoeken met appelvulling

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Martouzin-Neuville

We zien meer en meer maaltijdendiensten die actief zijn in Martouzin-Neuville. We hebben het over veel gekozen bezorgers als Colruyt of Cora. Ook in de gemeente zelf zijn er verscheidene instanties en speciale eetpunten. Iedere aanbieder levert een eigen manier van bereiding en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Middels deze website kunt u dus de bezorgers op uw gemak naast elkaar zetten. Het uitkiezen van een solide maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde voorkeuren zoals bijvoorbeeld vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Martouzin-Neuville? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Flink wat traiteurs en cateraars houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. Daarna wordt de maaltijd direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak gewaarborgd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven zo erg lang goed. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is dan ook overbodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Martouzin-Neuville. Een uitkomst voor bijv. gehandicapten waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. Meestal georganiseerd door een meer lokale partij.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Meerdere organisaties voorzien in een premium boodschappendienst voor senioren. Hierdoor koop men gelijk verse of handige boodschappen als vers fruit en gekookte achterham. Gewoonlijk gratis afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Martouzin-Neuville vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Martouzin-Neuville? Of zoekt u vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of neigt u meer naar een aanbieder die zich focust op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit een groot aantal leveranciers die passen bij uw uw situatie en mogelijke diëten. Wat dacht u van Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus of Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn? Via onze vergelijker achterhaalt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en nabij Beauraing. Overweeg ook altijd het proefpakket. Meestal kunt een voor een lage prijs voedzame bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig koolhydraten proeven. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Martouzin-Neuville voor ouderen lopen zeer uiteen. Het tarief voor een maaltijd wordt gevormd door onderdelen als de aanbieder, de grootte van de keuken, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree is beschikbaar vanaf €5,2.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Hamburger Viergroentenstamppot is er al voor €4.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Varkensoester, spinazie à la crème, gekookte krieltjes wordt al bezorgd vanaf €6,05.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Dopewtensoep, extra groenten en om het compleet te maken Griesmeelpap om het af te maken. Heeft u moeite met de financiën? Wellicht kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Beauraing voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Beste bereide maaltijden

 • Andijvie a la creme
 • Kip korma, rijstmix
 • Gebakken kibbeling
 • Hutspot, rundvlees
 • Babi ketjap, bami

Plaatsen in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Martouzin-Neuville regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Kijk eerst na wat voor type kant-en-klaar maaltijd rijmt met uw situatie. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de aangeraden aanbieders en maak een keuze. Controleer goed het aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  De grote dienstverleners hanteren een zeer betaalbaar proefpakket. U moet dan denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u zonder hoge kosten kennismaken met aantrekkelijke maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kunt u wekelijks nog een bestelling doen. Dikwijls kan dit door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of email / internet. De maaltijden voor ouderen worden steeds vaker bezorgd middels een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met om en nabij de 25 gerechten. Kiest u voor diepvries dan hebt u de keuze uit 70 – 150 vaste vaste gerechten. Rondom tafeltje dekje krijgt men een speciaal dagmenu. Steeds vaker is zelf mixen en combineren een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle aanbieders komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Alaska-koolvis in mosterdsaus en Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van warme maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd wanneer u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van een handige bestellijst kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe werken de leveringen?

De verse maaltijden worden gewoonlijk door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: elke 3/4 dagen. In het geval van vriesvers: om de 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een gewoon goede maaltijd vormt het fundament van uw energie en levenslust. Een verse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse senioren of gehandicapten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld natriumarm, zoutarm, gemalen, glutenvrij en ook eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Martouzin-Neuville. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij een situatie als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit