Maaltijdservice Wancennes

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wancennes voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Wancennes? Via www.maaltijdbutler.be achterhaalt u gemakkelijk alle services in de buurt! Een warme maaltijdvoorziening, of vriesverse gerechten die een paar minuten in de microgolf gaan: u kunt alle kanten op. Al beschikbaar vanaf €5,35. Ouderwets genieten van Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat of Cordon bleu, rozemarijn aardappel en Westlandse groente? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Geholpen door de maaltijddienst in Wancennes smult u weer van heerlijke gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteBeauraing
BeoordelingIdeaal voor mijn ouders
Postcode5570
Maaltijd prijs€5,1
Vaak gekozen maaltijdHamburger, ui en champignons

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Wancennes

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de buurt van Wancennes. Neem bijv. populaire bedrijven als Home Cuisine en/of Wink. Ook in de gemeente zelf ontstaan er allerlei instellingen en restaurants. Ieder bedrijf heeft weer een eigen type maaltijd en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Middels maaltijdbutler.be kan u de bezorgers snel en makkelijk naast elkaar zetten. Het uitkiezen van de best passende aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan een stuk eenvoudiger. Eerst eens proberen? Bestel in dat geval een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er bepaalde voorkeuren zoals bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Wancennes? Ook dan bent u welkom! Erg veel traiteurs in België zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met uitsluitend verse groenten. Daarna wordt de maaltijd direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak beschermd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Structuur en smaak blijven gewaarborgd. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Eenvoudig op te warmen
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wancennes. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Meestal op touw gezet door een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verscheideneservices hebben daarnaast een handige boodschappendienst voor chronisch zieken. Daarmee haalt men snel de boodschappen zoals koffiepads of chocolade vla. Gewoonlijk zonder bezorgkosten met de maaltijden.

 • Direct alles in huis
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Wancennes vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Wancennes? Of houdt u juist van echt 100% verse koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u een service met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn flink wat thuismaaltijden die voldoen aan uw situatie en mogelijke diëten. U kunt denken aan Kipgyros Rijst of Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees? Aan de hand van deze website vindt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Beauraing. Onze tip: begin met een proefpakket. Dikwijls kunt u tegen een zeer scherpe prijs de lekkerste bereide gerechten met verse producten en zonder conserveringsmiddelenproeven. U kunt via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wancennes voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met bijvoorbeeld de organisatie, herkomst ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel vindt u vaak al vanaf €5,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kippenbout Perziken Puree is beschikbaar vanaf €3,75.
 • Een thuisbezorgde daghap als Kalkoenmedaillons met kerriesaus. Mexicomix. Gekookte aardappelen kunt u al bestellen vanaf €7,4.
De avondmaaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Kreeftensoep, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Watergruwel om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? In sommige gevallen kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Beauraing voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Varkenssteak in jus
 • Geglaceerde wortel
 • Kip-groenteschotel
 • Witlof ovenschotel
 • Heldere uiensoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wancennes aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Ga eerst na welk type opwarmmaaltijd in overeenkomst is met uw voedingspatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de meest gekozen maaltijdservices en bepaal uw voorkeuren. Controleer goed de voedingswaarden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste maaltijdservices geven een spotgoedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u laagdrempelig kennismaken met bekende leveranciers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Beviel het proefpakket? Zo ja, dan kan men gemakkelijkweer nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk doet u dat door even te bellen, via een menulijst, of online. De maaltijden worden dikwijls geleverd door een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Binnen het koelverse segment kunt u gerechten kiezen op een lijst van zo’n 25 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 100+ vaste vaste gerechten. Rondom tafeltje dekje heeft u te maken met een speciaal dagmenu. Soms is zelf gerechten samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Zeker. Landelijke aanbieders komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Eieromelet in kaassaus of Rode kool met aardappel en gehaktbal in jus. Zodoende zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw leverancier.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Aan de hand van een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De microgolf-maaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorgdienst op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse aanbod om de 3 dagen. Bij vriesvers spreken we van om de 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een goede maaltijd stimuleert uw vitaliteit en gezondheid. De warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige senioren of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Hierdoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met gemalen, natriumarm, lactosevrij, glutenvrij of juist vegetarisch, vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Wancennes. Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als u te maken heeft met coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat als slikken & kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit