Maaltijdservice Vonêche

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Vonêche voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Vonêche? Door middel van de maaltijdservice-vergelijker doorzoekt u eenvoudig alle organisaties in uw eigen gemeente. Maaltijden warm bezorgd, of een koelverse maaltijd die nog even in de microgolf moeten: het kan allemaal. Al te verkrijgen vanaf €4,25 per keer. Flink uitpakken met Kippendijrolletje met kippenjus. Groentestoverij amandel-rozijn. Gekookte aardappelen of Kip op Brabantse wijze. Parijse worteltjes. Aardappelpuree? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Geen probleem! Geholpen door de maaltijddienst in Vonêche hebt u toegang tot ambachtelijke maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieNamen
GemeenteBeauraing
ReactieNaar mijn verwachtingen
Postcode5570
Prijs per gerecht€5,09
Vaak gekozen maaltijdChampignonsoep met rundvlees

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Vonêche

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de regio van Vonêche. Bijvoorbeeld populaire bezorgers als Colruyt en 0. Ook binnen de gemeente zijn er prima initiatieven en vrijwilligersorganisaties. Iedere organisatie wordt bestempeld door z’n eigen type maaltijd en procedures rondom bestellen en betaling. Middels onze tool kan u de bezorgers op uw gemak naast elkaar zetten. De keuze maken voor een geschikte verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat minder gecompliceerd. Weet u niet of het wat voor u is? Profiteer nu van een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde voorkeuren zoals o.a. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Vonêche? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Legio traiteurs voor bejaarden kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd verse producten. Hierna worden deze maaltijden gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven structuur en smaak in topconditie. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak, geur en mineralen gaan zo niet verloren. Meerdere maanden te bewaren. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Vonêche. Vaak toegepast door bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Normaal op touw gezet door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

De meeste services beschikken over een premium boodschappendienst voor ouderen. Daarmee koop men zonder moeite belangrijke boodschappen als kruidenkaas en griesmeelpap. Meestal kosteloos afgeleverd tot in de keuken.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Vonêche vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Vonêche? Of geeft u de voorkeur aan een blijvende oplossing als koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u een aanbieder met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn flink wat leveranciers die kloppen met uw wensenlijstje en voedingsadvies. Zelf maaltijden online bestellen als Boereworst Met Wortelstamppot of Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst? Hieronder bekijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de regio Beauraing. Let ook goed op het proefpakket. Steeds vaker kunnen ouderen via een proefbox ambachtelijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig koolhydraten uittesten. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden bezorgt door een lokale / regionale bezorger. Er geldt geen doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Vonêche voor ouderen lopen zeer uiteen. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met aspecten als de organisatie, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree is er al voor €4,8.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree kunt u al bestellen vanaf €5,45.
 • Een daghap aan huis als Sukadelapje in jus, stoofpeertjes en gekookte aardappelen is er al vanaf €6,65.
Het eten is niet het enigste: Wat te denken van Bosintang, een stukje fruit en voor de volledigheid een Bananenvla om mee af te sluiten. Zijn kosten voor u een probleem? In sommige gevallen kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Beauraing voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Beste bereide maaltijden

 • Spaghetti bolognese
 • Gekruide krieltjes
 • Hutspot met hachee
 • Bami babi pangang
 • Bami babi ketjap

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Vonêche bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Bedenk eerst wat voor type kant-en-klaar maaltijd past bij uw gesteldheid. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de beschikbare aanbieders en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst het gerechten-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de verstrekkers geven een zeer betaalbaar proefpakket. Bijvoorbeeld 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met geschikte aanbieders.

 4. Een vaste leverdag

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Mooi, dan kan men dagelijks weer nieuwe gerechten bestellen. Vaak is dat mogelijk door even te bellen, via de papieren bestellijst of online. Uw bestelling wordt gewoonlijk bezorgd middels een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ongeveer 30 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan kan men kiezen uit 100+ vaste maaltijden. Bij tafeltje dekje is er vaak een daghap, zonder keuze. Soms is zelf uw bord samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste dienstverleners hebben een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Beef teriyaki. Tjap tjoy. Gele rijst en Tagliatelle, scampi’s, gegrilde groenten in tomatensaus. Hiermee kan iedereen gebruik maken van seniorenmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd in het geval men deze ook zelf besteld heeft. Door het invullen van de unieke menukaart / lijst kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of met een bestellijst – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De microgolf-maaltijden worden meestal door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers is dat 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers is dat 1 of 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met verse ingrediënten is cruciaal voor uw algehele gesteldheid. Een dagverse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige bejaarden of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Om die reden zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft lactosevrij, natriumarm, gemalen, glutenvrij of wellicht koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Vonêche. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal als u te maken heeft met glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat als slikken & kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit