Maaltijdservice Winenne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Winenne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Winenne? Geholpen door onze vergelijker vindt u supersnel alle leveranciers in uw regio! Warm geleverd, of een thuismaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u kunt alle kanten op. Dit kan al vanaf €4,20. Aan tafel voor 2 gehaktballen, uienjus, prei, gekookte aardappelen of Aardappelpuree? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Via de maaltijddienst in Winenne smult u weer van verse gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNamen
GemeenteBeauraing
ReactieBestel het voor mijn ouders
Postcode5570
Gemiddelde kosten€5,11
Maaltijd-topperLinzensoep met bleekselderij

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Winenne

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in en rondom Winenne. Denk dan aan erkende services als Yumbel of Okay. Maar ook op regionaal niveau zien we prima organisaties en zorginstellingen. Ieder bedrijf biedt z’n eigen manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. D.m.v. onze vergelijker kunt u derhalve de bezorgdiensten snel en makkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het kiezen van de best passende bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor leuker en makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Spelen er menu-voorkeuren als onder andere eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Winenne? Er is een oplossing! Erg veel traiteurs voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met 100% verse ingrediënten. Nadien wordt het gerecht snel teruggekoeld. Om die reden blijven smaak en voedingswaarden in topconditie. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Ambachtelijk bereid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen raken niet bedorven. Voor meerdere maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is dan ook overbodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Winenne. Vaak toegepast door bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt meteen aanschuiven! Dikwijls gedaan door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Veel leveranciers hebben ook een nuttige boodschappendienst voor bejaarden. Daarmee krijgt u eenvoudig de supermarktartikelen als afbak croissants naturel of afbak broodmandje. Normaal gratis afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Winenne vergelijken

Incidenteel eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Winenne? Of heeft u liever een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een instelling met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn veel verschillende type aanbieders die aansluiten bij uw eisen en mogelijke allergieën. Denk maar aan Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie of Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes? Aan de hand van deze website bekijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Beauraing. Bekijk goed het proefpakket. Steeds vaker kunt u extra voordelig smaakvolle bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen uittesten. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De gerechten worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Winenne voor ouderen variëren nogal. De prijs die u betaalt heeft te maken met o.a. de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen vindt u vaak al vanaf €5,55.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen is verkrijgbaar vanaf €3,7.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Gestoofde spitskool is er al vanaf €7,3.
Een verse maaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Hot pot, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Pistache ijs om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? Mogelijk kan u dan een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Beauraing voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Varkensfilet in jus
 • Spagheti carbonara
 • Sucade Hollandaise
 • Flensjes met fruit
 • Lasagna bolognese

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Winenne bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Ga eerst na wat voor categorie bezorgmaaltijd matcht met uw omstandigheden. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk beschikbare maaltijddiensten en bepaal uw voorkeuren. Let met name op de voedingswaarden, keuze in bezorgdagen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele maaltijdservices bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met alle verstrekkers.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kunt u snel en simpel een nieuwe bestelling plaatsen. Bij veel aanbieders doet u dat telefonisch, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. De maaltijden voor ouderen worden meestal geleverd aan huis door een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u gerechten kiezen op een lijst met ruwweg 25 maaltijden. In het aanbod van diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 70 – 150 vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe is er sprake van een vaststaand menu per dag. Bij sommige aanbieders is zelf uw bord samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste leveranciers werken met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsZalm in vissaus, wortelen een aardappelpuree of Spareribs, aardappelpuree met persillade, andijvie à la crème. Hiermee ontvangt men altijd goede kant-en-klaar maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er is geen sprake van een vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van de welbekende bestellijst kunt u wekelijks zelf – op meerdere manieren – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden normaliter door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. In het geval van koelvers: elke week. Bij vriesvers is dat 1 – 2 keer per 4 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een gewoon goede maaltijd is van belang voor uw vitaliteit en gezondheid. Een warme schotel in de avond wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Op basis daarvan ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met lactosevrij, glutenvrij, gemalen, zoutarm of koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Winenne. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig wanneer er sprake is van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit