Maaltijdservice Pondrôme

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Pondrôme voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Pondrôme? Geholpen door onze tool doorzoekt u eenvoudig alle aanbieders die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of een dagvers maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: dat kunt u zelf beslissen. Al beschikbaar vanaf €3,50 per maal. Ouderwets genieten van Kippendijrolletje met kippenjus. Groentestoverij amandel-rozijn. Gekookte aardappelen of Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Geen probleem! Dankzij de maaltijdendienst in Pondrôme profiteert u van gezonde gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteBeauraing
BeoordelingNiet meer naar de winkel
Postcode5574
Prijs per gerecht€5,15
Vaak gekozen maaltijdZomerzuurkool met casselerrib

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Pondrôme

We zien meer en meer maaltijdendiensten die bezorgen in Pondrôme. We hebben het over interessante organisaties als Foodbag en Aldi. Echter, ook heel lokaal kunt u terecht bij interessante aanbieders en speciale eetpunten. Elke organisatie hanteert een heel eigen productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker kunt u dus de services eenvoudig op een rijtje zetten. De keuze maken voor een degelijke service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel dan een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van dieetwensen als o.a. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Pondrôme? Er is een oplossing! Veel traiteurs en cateraars zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd verse producten. Daarna worden deze producten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Om die reden blijven smaak en voedingswaarden ongedeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Maximale versheid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en shock-freeze ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Kleine en grote porties
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Pondrôme. Een prima oplossing voor bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaal geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Maximale versheid
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Een aantal organisaties hebben ook een handige boodschappendienst voor gehandicapten. Hierdoor koop u probleemloos de supermarktartikelen als roomboter en chocopasta. Niet zelden gratis bezorgd door de vaste bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Pondrôme vergelijken

Af en toe profiteren van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Pondrôme? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse seniorenmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een service die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn een hoop leveranciers die in lijn zijn met uw wensenlijstje en mogelijke allergieën. Wat te denken van Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie en Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree? Op maaltijdbutler.be ontdekt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en nabij Beauraing. Onze tip: begin met een proefpakket. In veel gevallen kunnen ouderen via een proefbox gezonde bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig koolhydraten testen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Pondrôme voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht heeft te maken met bijvoorbeeld de leverancier, het aanbod in gerechten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard. is er al voor €4,7.
 • Diepvriesmaaltijd als Kaasburger Met Spinazie En Puree vindt u vaak al vanaf €4.
 • Een warme dagschotel als Roerei met spinazie à la crème kan je kopen vanaf €7,25.
De recepten is vaak uit te breiden met o.a. Uiensoep, extra groenten en voor de volledigheid een Baba au rhum als afsluiter. Heeft u moeite met de financiën? Wellicht kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Beauraing voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Gebakken aardappels
 • Ribkarbonade in jus
 • Gebakken krieltjes
 • Gehakt in roomsaus
 • Stamppot andijvie

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Pondrôme regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Ga eerst na wat voor categorie seniorenmaaltijd rijmt met uw situatie. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijd-bedrijven en maak een keuze. Let met name op het aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  Het gros van de services verstrekken een zeer betaalbaar proefpakket. Denk dan aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met gespecialiseerde verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men elke dag een nieuwe menulijst invullen. Bij veel aanbieders kan dat door even te bellen, via de papieren bestellijst of met de tablet. De (warme) maaltijden wordt doorgaans geleverd aan huis door een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u zelf kiezen van een bestellijst met om en nabij de 20 maaltijden. In het aanbod van diepvries kunt u meestal kiezen uit 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe gebruikt men een vast weekmenu. Steeds vaker is vers op maat een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijd-verzorgers voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Zoals bijv. Ajam pangang, nasi goreng en Varkensgehaktbal met vleesjus, aardappelpuree, sperziebonen. Zo kan iedereen genieten van warme maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, aanbieders hanteren geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd nadat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door middel van een handige bestellijst kan men eenvoudig – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De gerechten worden in de meeste gevallen door een eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden elke 3/4 dagen. Bij vriesvers is dat om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Gezond en vers eten vormt het fundament van uw algehele gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel is heel belangrijk. Diverse bejaarden of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Mede daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Dit heeft te maken met lactosevrij, zoutarm, gemalen, natriumarm en niet te vergeten vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Pondrôme. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Wat voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch als er iets speelt als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit